Aktywne Wpisy
Apode +135
Goronco +55
Ja #!$%@? dzisiaj samochód mi zgasł na skrzyżowaniu ale od razu go odpaliłem i ruszyłem, ale oczywiście gość z tyłu musiał na mnie już natrąbić (╥﹏╥)
Dziękuję za zniszczenie mi dnia bo teraz dosłownie cały dzień będę o tym myślał przez to że ty ruszyłeś 10 sekund później xD
#zalesie #prawojazdy
Dziękuję za zniszczenie mi dnia bo teraz dosłownie cały dzień będę o tym myślał przez to że ty ruszyłeś 10 sekund później xD
#zalesie #prawojazdy
Od lutego chodzę regularnie na #silownia. Chciałem znaleźć sobie jakieś zajęcie, ale nie miałem motywacji. Na początku brałem 30 kg na klatę.
Wczoraj po raz pierwszy zrobiłem serię 8 x 70 kg i jestem z siebie mega zadowolony. Chodzę 3-4 razy w tygodniu. Jeszcze muszę poćwiczyć technikę i bardziej pilnować diety, ale to od września, jak już wrócę z wakacji.
Dziena, mam plan do końca roku dobić bliżej 90, ale czy się uda - nie wiem.
@Mannequeen
No i szanuję. Powodzonka!
@teehror Też liczę, że bliżej końca roku będę już 100 ciskał, ale się nie podpalam. Nawet jak będzie 85-90 kg, to i tak będę mega usatysfakcjonowany. Grunt, to nie stracić motywacji
Dziołcha
@AhoCorasick: 180 cm/80kg. Chciałbym zejść do 73-75 kg, bo troszkę ulany jestem, szczególnie w rejonach brzucha(ale i tak jest mega progres pod tym względem od końca lutego), ale to muszę się wybrać do jakiegoś trenera personalnego, który rzeczywiście fachowo mi powie, co powinienem zacząć robić.
Ja też zacząłem robić klatę w lutym i właśnie pykła stówa na 1 rep. A najlepsza seria to 80x9.
Ale ja jestem dużym 100kg misiem. I wcześniej 2 miesiące ćwiczyłem już łapy i overhead pressy na ramiona więc miałem dużą przewagę.
@Mannequeen: mam nadzieję że nie gimnastycznego/dynamicznego i na obie ręce równo bez false gripa ( ͡° ͜ʖ ͡°)