Aktywne Wpisy
ravau +104
Ja to się zastanawiam, czy to się kiedyś skończy, promowanie par mieszanych na siłę i wszędzie. Trend od kilku lat narasta. Losowa reklama? Biała i nie biały.
Programowanie trwa.
Programowanie trwa.
#rdr2 Kurde no i tęsknie a minęło zaledwie kilka dni. Ten tytuł się wkradł w moje życie i po skończeniu tej podróży czuję pustkę. Niesamowita doświadczenie.
Polecam, kto chce przeżyć/odczuć coś podobnego.
#muzykazgier
Polecam, kto chce przeżyć/odczuć coś podobnego.
#muzykazgier
Mój brachol (rocznik 2000) korzysta czasem z mojego auta. Czy w ubezpieczeniu OC warto go jest dopisać jako użytkującego pojazd? Oczywiście z racji wieku jest traktowany jako "młody kierowca", stąd pytam bo przez to ubezpieczenie jest o połowę droższe.
Czy w razie braku zgłoszenia go a #!$%@? jakiejś akcji przez niego gdy prowadzi jest jakiś wielki problem? Kto to sprawdzi czy ktoś użytkuje na stałe jako młody kierowca czy wsiadł raz do roku?
#pytanie #samochody #motoryzacja #oc #ac #ubezpieczenie #ubezpieczenia #pzu
choć często się nie dopisuje młodego kierowcy który faktycznie jeździ,
a dopisuje takich co nie jeżdżą i nie ma ryzyka, że coś oddawałi, np. tata dopisuje córkę studentkę która studiuje w innym mieście i nie jeździ a po studiach ma już 5 lat bezszkodowej jazdy
nie ma znaczenia w przypadku kolizji na kogo było OC a
Dopisanie więc samo jako korzystający nabija zniżki?
@modzelem @SpalaczBenzyny Żeby zbierał zniżki musi być współwłaścicielem :D
Oczywiście zawierając polisę trzeba odpowiadać ze stanem faktycznym.
@kbnn zawsze możesz zrobić darowiznę bratu kawałka samochodu
@kbnn jak coś #!$%@? to ubezpieczalnia przyjdzie do Ciebie w temacie dlaczego poruszał się kierowca poniżej 26 roku życia i będziesz miał przypał finansowy
@Szymon_SRT_WWA: Ja czasami już nie wiem, czy ja rozmawiam tutaj z ludźmi czy z botami XD