Aktywne Wpisy
Co sądzicie o takiej skodzinie? Szwagier mówi, żeby wziąć jednak Karoka bo większy, ale mnie się wydaje że to starsza konstrukcja.
#motoryzacja #samochody #skoda #pokazauto
#motoryzacja #samochody #skoda #pokazauto
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki... potrzebuje wsparcia.
Ale od początku:
Akt I
Wziąłem ślub z kobietą, którą kochałem. Dwa włoskie charaktery, częste kłótnie ale jakoś zawsze to było. Zawsze się pogodziliśmy, chociaż ona lubiła rozdrapywać rany i wyciągać brudy sprzed lat.
Mirki... potrzebuje wsparcia.
Ale od początku:
Akt I
Wziąłem ślub z kobietą, którą kochałem. Dwa włoskie charaktery, częste kłótnie ale jakoś zawsze to było. Zawsze się pogodziliśmy, chociaż ona lubiła rozdrapywać rany i wyciągać brudy sprzed lat.
~ Jonasz Koran Mekka anno domino 475.
#bekazlewactwa #lewica #konfederacja #neuropa #pieklokobiet #polityka
Dlatego trzeba głosować na konfe bo ona jako jedyna dba o przywileje mężczyzn i wybór, nigdy nie pośle nas w kamasze, prawda?
Odezwał się - i pokazał, że nie ma nic do powiedzenia.
@Kantor_wymiany_mysli_i_wrazen jest 14 punktów, z czego 12 dotyczy się ruchania. Potem ktoś się dziwi, że PiS wygrywa. Od kilku lat mówię, że PiSowi nie przydarzyło nic lepszego niż "opozycja".
no kuxwa wybierz jedno xD
@Kantor_wymiany_mysli_i_wrazen: Bieda+
Czego się spodziewasz po lewakach? xD
To nawet nie są socjaliści. To jest czyste lewactwo.
W krajach gdzie urlop menstruacyjny jest możliwy tylko ok. 20% kobiet może na niego liczyć.
To nie jest tak, że każda baba raz w miesiącu może jechać na wczasy. Najpierw trzeba przedstawić dokumentacje medyczną, że taka osoba choruje na endometriozę, a następnie jeśli chce rzeczywiście z tego urlopu skorzystać to
Badania, spoko sprawa, aborcja, każdy ma swoje zdanie, ale okej, urlopy, meh i to nawet dla samych kobiet, które już teraz marudzą, że ciężko o zatrudnienie.