Aktywne Wpisy
sakiro12 +195
Pojawia się w Polsce 3/10 murzyn.Co na to Polka? "Zakochałam się" "potrzebuje te geny" "czemu nie ma więcej takich w Polsce". #p0lka #blackpill #logikarozowychpaskow
kutmen2 +67
Uwielbiam dupeczki z TikToka, kontent to głównie gibanie się do muzyki, która aktualnie jest viralowa. Zapytałem kilka jaką książkę ostatnio czytały i tylko jedna podała tytuł a reszta zgłosiła komentarz (oczywiście TikTok usunął za mowe nienawiści) albo napisała, że woli Netflix #belazpodludzi #p0lka #humorobrazkowy
Posłuchajcie mnie uważnie: TO PRIGOŻYN WYGRAŁ
To był pojedynek na to kto ma większą knagę, z którego Prigożyn wychodzi obronną ręką a Putin z małym siurkiem spada z tronu cara. To są mafijne porachunki patusów z podwórka. Gość został oskarżony o zamach stanu, jego najemnicy stali się terrorystami, a nikt nie kiwnął palcem, żeby go zatrzymać, a po kilku godzinach rajdu okazuje się, że wszyscy są niewinni. Grupa Wagnera strąciła kilka śmigłowców wojskowych? Dobra tam, nic się nie stało. Zmarło kilkoro cywilów od ataków wojska na autostradę? Aj tam, zdarza się. Skład ropy w Woroneżu poszedł z dymem? Oj tam, odbudujemy.
Słuchajcie KRÓL JEST NAGI
Putin stracił. Wklejam wam zdjęcie uśmiechniętego Prigożyna, który wyjeżdża właśnie z Rostowa. Co z tego, że na Białoruś, Kreml musiał mieć jakąś kartę, że ten łysy bandzior kompletnie ich nie wydymał. Jak bedzienchcial to zostawi tam sobowtóra i wróci na front. Szojgu wypada i chyba nawet trafia do więzienia, operacje poprowadzą ludzie Surowkina i kumple Prigożyna. Państwo jest w totalnej rozsypce, Kreml aby się bronić zamawiał kopanie rowów w prywatnych firmach. Rosją rządzą w tej chwili wojskowi i watażkowie, a nie urzędnicy czy car Putin. No i na koniec najważniejsze - jak pisałem Prigożyn zrobił ten rajd, żeby zmierzyć się na utasy. Jemu nie chodziło o zmianę prezydenta, nie chodziło mu o #!$%@? Moskwy, chodziło mu o to, żeby pokazać kto ma więcej siły i kto ma racje z dowodzeniem na froncie. A gdzie teraz jest Putin? Uciekł z Moskwy z podkulonym ogonem, jego ostatnie przemówienie do narodu jest już jest nieważne, ale nie wychyli tej swojej stepowej japy, bo został pokonany. To Prigożyn uśmiecha się do kamer i aparatów. To grupa Wagnera stawia warunki i je wygrywa. Rosja to kraj rządzony przez najemników.
#ukraina #rosja #wojna
@ArmaturaGramatura: no nie... Podobno już zaczęły się prześladowania tych, którzy poparli wagnerowców i tych, którzy im się poddali. A co do samego wodza:
„ Prygożyn? Tak, nic mu nie jest. Jego pogrzeb nie został odwołany, został tylko przełożony na krótki czas ”