Wpis z mikrobloga

Obiektywnie moje życie było beznadziejne.
A będzie tylko gorzej. Myśli okołomagiczne od roku.
Chłopaczek całe życie siedział w domu, bo stresował sie pójsciem na spacer.
3 kolegów przez całe życie. Wszyscy udają że nie znają.
Zero koleżanek, zero przytuleń przez całe życie.
Wiek że powienienem robić magistra, a nie mam ani studiów, ani pracy przez lęki.
Całe życie w lękach. Całe życie w stresie.
170 cm wzrostu, duże zakola, zerowa dynamika charakteru, klasa robotnicza robacza
Nigdy nie byłem szczęśliwy w życiu.
Depresja, anhedonia, zaburzenia lękowe. Lęk stały przez ostatnie lata.
Całe dnie przed kompem i spanie.

#przegryw #depresja #s----------e
  • 80
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@qew12: to sobie wybierz branżę, w której nie trzeba rozmawiać z klientem. Np. sezonowa wypożyczalnia sprzętu ogrodniczego na jakimś zadupiu. Z klientem gadasz tylko o tym, co by chciał. Albo nawet nie gadasz, tylko się z nim umawiasz że ci wpłaca hajs, a ty mu danego dnia podstawiasz sprzęt taki i na tyle, a potem go zabierasz i do widzenia. Kombinuj. Nie tacy debile biznesy robili.
  • Odpowiedz
@qew12: jak nie masz pracy to jaka klasa robotnicza. Chyba lumpenploretariat. Ja pie*dole, macie internet, telewizje I komputery, a typ placze, ze nie moze znalezc pracy przez lęki. Przeciez nawet ku*wa nie trzeba w dzisiejszej dobie wychodzic z domu - by znalezc prace, by pracowac, by poznac kobiete, by zrobic zakupy, ba! Nawet na spacer mozna isc w Google maps. Wiec ku*wa przestan sie nad soba uzalac po nocy I
  • Odpowiedz
@qew12: starter pack

1. zacznij szanować siebie i swój czas, jak będziesz go spędzał na pracy nad sobą i edukacji to od razu skoczy ci samoocena
2. psycholog moze byc NFZ, nic tak nie pomaga jak wyzalenie sie jakiejs starej babie, nieironicznie xD
3. terapia ekspozycyjna, akceptujesz lęk, brniesz w to czego się boisz, akceptujesz to że będzie duży dyskomfort, tak zdejmuje sie fobie
4. książki typu Michał Pasterski - Insight, albo inne rozwojowe
  • Odpowiedz
via Android
  • 4
@SUBAGAZI od dawna się leczę, byłem w psychiatrykach lol #qewwpsychiatryku

prace przeglądam i albo nie mam albo nie odpowiadają lol
wcale nie ma tyle pracy zdalnej jak nie umie się gadać
a klasa robotnicza bo rodzice są z tej klasy
  • Odpowiedz
@qew12: no to klawo ze zrobiles przynajmniej tyle, a pracy jest I to w h-j ale trzeba cos umiec a nie tylko skwierczec na tagu przegryw. Umiejetnosci mozesz nabyc sam, czerpiac, jak wyzej powiedzialem, z internetu. To nie ku*wa łódź w XIX wieku, ze kto sie urodzil w robotniczej rodzinie, w takiej musial umrzec.
  • Odpowiedz
@qew12: nie mowie o programowaniu, to nie dla takich przegrywow, ale mozesz sie szkolic w kazdej ku*wa dziedzine, od mechaniki przez grafike, stolarstwo, kulinaria I wuj wie co jeszcze.
  • Odpowiedz
via Android
  • 8
@SUBAGAZI nie nauczysz się mechaniki i stolarstwa bez praktyki
a grafiki bez pasji też się nie nauczysz na sensownym poziomie
pomijając depresję
  • Odpowiedz