Wpis z mikrobloga

Wie ktoś czy mogę zmienić sobie samemu termin egzaminu gdy na stronie infocar pojawi się jakiś szybszy termin? Po odwołaniu przez WORD byłem w okienku zapisać się na kolejny, jednak widzę, że czasem wchodzi coś prędzej i się zastanawiam czy warto wypatrywać, z góry dzięki :)
#prawojazdy #kata #motocykle
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rawison: musiałbyś najpierw zrezygnować, a potem się czaić. z tym, że na potwierdzenie odwołania czeka się nawet kilka godzin, jak nie więcej, więc w praktyce wyjdzie tak, że zanim w pełni zrezygnujesz z terminu, nie dostaniesz tego upatrzonego, gra nie warta ryzyka.
  • Odpowiedz
@rawison: Musisz mieć dwa konta - moja różowa tak robiła kiedyś. Na swoim koncie była zapisana normalnie za miesiąc a z mojego czatowała aż się zwolni coś szybciej. Zapisywała się na ten szybszy termin i potem przepisywała ten lepszy termin na siebie
  • Odpowiedz
@rawison: o proszę i jeszcze kolega z bydgoskiego wordu ( ͡° ͜ʖ ͡°) ja robiłam B w tamtym roku to nie dość, że miesiąc czekania, to trafiłam na strajki, tak że wiem co czujesz. powodzenia cumplu, daj znać jak zdasz, co bym patrzyła wtedy w lusterka uważniej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@robertx: Tak btw odnośnie tych kont to musiałbym mieć kogoś kto też ma PKK wydane na kat. A żeby w ogóle móc się zapisywać z tego drugiego konta?
  • Odpowiedz
  • 1
@robertx: Tak mi się właśnie wydaje, a nie mam nikogo w podobnej sytuacji, i z tego co wiem nie mogę zapisywać się na egzamin bez PKK niestety, ale dzięki za info :)
  • Odpowiedz
@rawison: Jeżeli jest to w tym samym wordzie to możesz, sam się tak zapisałem na A na infocarze, nie jestem pewny czy można zrobić to na zasadzie "Zmień termin" nie próbowałem. przy odwołaniu tracisz pieniążki przy zapłacie z góry
  • Odpowiedz