Wpis z mikrobloga

#olsztyn Czy tylko ja mam wrażenie że Olsztyn, chce odciąć resztę miast od siebie, Czyli Braniewo, Elbląg, czyli nie remontować torów a tylko zrobić swój kawałek a resztę zlekceważyć, Jak kilka lat temu uwalili prywatną firmę która chciała wyremontować tory i świadczyć usługi transportu kolejowego, Na Trasie Elbląg- Braniewo itd?.
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@oficjalniemartwa: Ja np wolałbym pojechać pociągiem, Autobusami nie lubię, druga sprawa, czasem człowiek chce się gdzieś indziej dostać i nie ma ochoty wsiadać w samochód itd, Raczej Olsztyn nic sobą nie reprezentuje, kukułczę jajo które podrzucono Braniewu, Elblągowi i reszcie naszego województwa, Może czas najwyższy żeby reszta nas odłączyła się od Olsztyna i z Olsztyna zrobić oddzielne województwo, wyjdzie to wszystkim na zdrowie.
  • Odpowiedz
  • 0
@M4rcinS: Leżałoby jakby miasta miały prawo zadecydować a nie Olsztyn który torpeduje wszystkie inicjatywy i je blokuje, bo ciągnie wszystkie zasoby do siebie.
  • Odpowiedz
  • 1
@Yayra Olsztyn w kwestii transportu nie sabotuje tylko innych miast w województwie, przede wszystkim sabotuje sam siebie. spróbuj przez to miasto przejechać, bez terenówki nie podchodź ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz