Jakim cudem #goats ogarneło do siebie na chate kogoś takiego jak Dan? To praktycznie tak jakby ogarneli Andrew Tate'a. XD Ciekawe czy będzie z tego odcinek. #famemma #boxdel #wardega #polskiyoutube
@jam-novacci: a ty normalizujesz oskarżanie osób na podstawie pomówień bez nawet minimalnych dowodów, nie najlepiej to o tobie świadczy. Przez takich jak ty Tomasz Komenda poszedł siedzieć
@Oskaros: ale ty nie masz pojęcia o sprawie i dowodach to o czym ty piszesz xD wejdź sobie na dowolna analizę tego co wiadomo, nagrane rozmowy, transkrypcje. Potem tu przyjdz i pogadamy
@Oskaros: @karamba16 właśnie dzisiaj dostał zarzuty za gwałt i human trafficking i zorganizowanie grupy przestępczej nastawionej na wykorzystywanie kobiet. Brońcie bandziora dalej
@jam-novacci: stary od paru godzin nie potrafisz nam zamknąć mordy i wstawić jeden minimalny dowód, chociażby jakiś dosłownie najmniejszy, taki tyci tyci. To świadczy i tobie
Słuchaj istnieje coś takiego jak domniemanie niewinności. Jest już prawomocny wyrok w jego sprawie (o chłopie nie słyszałem kilka lat, więc osobiście nawet nie wiedziałem, że jakaś sprawa się przeciwko niemu toczy)? Bo jeśli nie ma, to nadal jest niewinny.
Poza tym szukając w google frazy "Dan Bilzerian" z ostatniego miesiąca, na kilku pierwszych stronach nie widzę żadnego z zarzutów, które opisujesz. Czyżby brukowce, które lecą na clickbaitach spały?
@Crankees: pisałem o oskarżeniach wobec Andrew Tate musisz uwazniej czytac. Mam prawo komentować zarzuty jakie ma postawione. I to normalne jak komentowanie wypadku pijanej gwiazdy czy polityka
@jam-novacci: No ok, to za to zwracam honor. Niemniej sytuacja ta sama. Dopóki nie ma prawomocnego wyroku chłop jest niewinny.
Komentować jak najbardziej możesz, ale oprócz komentowania "każesz" komuś szukać obciążających dowodów na Tate'a. A ja ci po prostu piszę, że jak na razie chłop jest niewinny. Będzie prawomocny wyrok to będzie można uznać go za winnego. Kwestia opinii społecznej to już inna sprawa.
@jam-novacci: Jedno z głównych oskarżeń wystosowały dwie kobiety, które oskarżyły go również kilka lat temu. Policja wtedy sprawdziła telefony tym kobietom i okazało się, że obie się zmówiły żeby ich oskarżyć dla kasy XD
@Crankees: @Szyme1 Nic nikomu nie kaze, tylko namawiam do sprawdzenia w internecie material dowodowy ktory wyciekl zanim sie podejma obrony tego bandyty w internecie.
Na podstawie tego co juz jest upublicznione nazywam go streczycielem i handlarzem kobiet (human trafficking). A tutaj koledzy sie spruli o dowody i kladli sie rejtanem w obronie tego smiecia. Probowalem im wytlumaczyc ze to zalosne
@pawelswd: ale nie rozumiesz. Chodzi o skale, Gola i boxdel nic mu nie mogą zaoferować, bo to co oni zarabiają w rok on wydaje na kirwy w miesiąc. To trochę na takiej zasadzie: Poprosisz bezdomnego zeby ci umył samochód za 200 złotych to prawdopodobnie to zrobi. Poprosisz o to samo gościa który właśnie wysiadł z lambo i jest milionerem to tego nie zrobi.
@Oskaros: Internet działa na tej zasadzie, że flexy, współprace miedzy twórcami zawsze pomagają obydwu stronom. Np Lexy-Dubiel,Franio-Liza czy Dubiel-Natsu.
@Oskaros: w sumie ciekawe. Ktoś od nich musi mieć jakiś mocny kontakt do niego. ewentualnie wyłożyli w #!$%@? siana, w co wątpię, bo raczej nie stać ich na to.
nie pójdę więcej na siłownie, dzisiaj poszłam poćwiczyć brzuch na ławce. Najpierw jakiś chłop ciągle się podejrzanie gapił, potem drugi i widziałam jak śmieje się pod nosem. Wróciłam do domu i od razu się rozbeczałam #sport #silownia
#famemma #boxdel #wardega #polskiyoutube
Słuchaj istnieje coś takiego jak domniemanie niewinności. Jest już prawomocny wyrok w jego sprawie (o chłopie nie słyszałem kilka lat, więc osobiście nawet nie wiedziałem, że jakaś sprawa się przeciwko niemu toczy)? Bo jeśli nie ma, to nadal jest niewinny.
Poza tym szukając w google frazy "Dan Bilzerian" z ostatniego miesiąca, na kilku pierwszych stronach nie widzę żadnego z zarzutów, które opisujesz. Czyżby brukowce, które lecą na clickbaitach spały?
Komentować jak najbardziej możesz, ale oprócz komentowania "każesz" komuś szukać obciążających dowodów na Tate'a. A ja ci po prostu piszę, że jak na razie chłop jest niewinny. Będzie prawomocny wyrok to będzie można uznać go za winnego. Kwestia opinii społecznej to już inna sprawa.
Policja wtedy sprawdziła telefony tym kobietom i okazało się, że obie się zmówiły żeby ich oskarżyć dla kasy XD
Na podstawie tego co juz jest upublicznione nazywam go streczycielem i handlarzem kobiet (human trafficking). A tutaj koledzy sie spruli o dowody i kladli sie rejtanem w obronie tego smiecia. Probowalem im wytlumaczyc ze to zalosne