Aktywne Wpisy
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam dość mojego męża. Nie da się z nim żyć.
On chce nas puścić z torbami!
- światło nie zgaszone, jak pytam "dlaczego", to mówi, że zaraz tam wraca albo, ze myślał, że zaraz wraca i potem świeci się dla nikogo przez godzinę.
Mam dość mojego męża. Nie da się z nim żyć.
On chce nas puścić z torbami!
- światło nie zgaszone, jak pytam "dlaczego", to mówi, że zaraz tam wraca albo, ze myślał, że zaraz wraca i potem świeci się dla nikogo przez godzinę.
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Kiedyś w okolicach 2013r jak 3-3,5k na rękę wystarczało na wynajem 2 pokojowego mieszkania o normalnym standardzie + utrzymanie 10 letniegoa auta + normalne życie samotnego faceta, każdy na portalach typu jeb z dzidy, kwejkach, sadisticach, czy nawet tu wykopie pisał, żeby robić papiery na tira, albo spawacza i w------e
Mam wrażenie, że przez inflacje i podwyżki minimalnej, spawacze dostawali mniejsze podwyżki i już się nie robi takiej kasy, jak kiedyś
Ale jak jest w rzeczywistości? Ile się zarabia na początku i powiedzmy po roku, dwóch pracy?
Ile kosztuje zrobienie papierów na to i wgl czy warto?
#spawanie #spawajzwykopem #spawalnictwo #spawacz #pracaspawaczamnieprzeistacza #praca #pracbaza #pytanie #niebieskiepaski
@wez_idz_sobie imho nie warto. Papiery się wyrabia pod robotę, bo mają wąskie zakresy i krótki termin ważności. W Polsce nawet nie wiem jak wygląda sytuacja, bo nie pracowałem w kraju od 2015.