Aktywne Wpisy
Tywin_Lannister +803
Przez ośmiorniczki za 120 zł upadł poprzedni rząd, bo elektorat się #!$%@?ł.
120 mln zł pałacowych szpagatów Morawieckiego elektorat i tak będzie miał w dupie.
120 mln zł (a to pewnie nie wszystko) to prawie 300 deweloperskich klitek. Jeżeli posiadasz jedną taką klitkę, to przez kilkanaście lat życia jesteś do przodu 2-3 koła każdego miesiąca, bo nie musisz brać kredytu - jeśli sobie nie życzysz. Jeżeli masz dwie-trzy takie klitki, to już
120 mln zł pałacowych szpagatów Morawieckiego elektorat i tak będzie miał w dupie.
120 mln zł (a to pewnie nie wszystko) to prawie 300 deweloperskich klitek. Jeżeli posiadasz jedną taką klitkę, to przez kilkanaście lat życia jesteś do przodu 2-3 koła każdego miesiąca, bo nie musisz brać kredytu - jeśli sobie nie życzysz. Jeżeli masz dwie-trzy takie klitki, to już
chemikorganik +60
Nowoczesne osiedle deweloperskie. #wroclaw #patologiazewsi #mieszkaniedeweloperskie #narkotykizawszespoko
#ankieta #obowiazkowecwiczeniawojskowe #4konserwy #neuropa
Czy popierasz obowiązkowe szkolenie z obronności dla obywateli?
@L3stko: Tak, popieram. Niestety musiałem płacić za szkolenie z obsługi broni palnej (╥﹏╥) Tak miałbym to za darmo.
A tak poza tym szkolenie powoduje wejście do rezerwy aktywnej, a to zmienia baaardzo dużo w kontekście twojego życia.
https://youtu.be/cE1KgimPn2w
polecam cały wywiad, bo dużo mówi o stanie naszej obronności.
Najbardziej mi utkwiło jego pytanie do prowadzacego: "z pracy którego ministerstwa jestes obecnie zadowolony?"
Daje do myślenia...
Na tym polega ich cała propaganda i zwoływanie się. Następnie przekręcanie sensu wypowiedzi i inne manipulacje - w końcu trwa kampania wyborcza.
Nie oczekuj więc, że uzyskasz rzetelne odpowiedzi na ankietę, a przekręcanie sensu ankiety już widać w rodzaju komentarza
Jak chcesz poluzowanie prawa do posiadania broni, to wtedy zrobisz szkolenie z obsługi broni i kupisz sobie broń?
Bo według mnie są takie sytuacje kiedy nie mozesz po prostu uciec.
Jak już państwo jest zdrowe i obywatele są chętni bronić państwa co o nich dba. To każdego w jakimś okresie przeszkolić tydzień z obsługi broni(najlepiej każdego w wieku około 18 lat kiedy akurat nie będzie większych problemów zorganizować zajęcia na poligonie, ale bez koszarowania), potem