Aktywne Wpisy

King_of_the_savannah +167
Aparycja cygana zawsze będzie dla nich atrakcyjniejsza niż polusa
#p0lka #blackpill #przegryw #grecja #niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #szarpankizzyciem
#p0lka #blackpill #przegryw #grecja #niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #szarpankizzyciem
źródło: IMG_0981
Pobierz
KIaudiuszeq +762

Błagam, #!$%@?, to jest moja trasa a bzdury czytam niesamowite. Przede wszystkim, test jest do dupy, bo testujący mieli jakiegoś wspaniałego farta, a tekst wydaje się być sponsorowany przez MPK. Normą jest wypadanie D'etki z kursu rano. Ludzie stoją, czekają 3 min, 6, 9 i biegną do 141 którego trasę jakiś palant skrócił z Dominikańskiego do Reja. Wsiadają do autobusu, drzwi się zamykają, podjeżdża spóźnione 10 minut D - klasyka pętli Sobieskiego. 5 osób wsiada do 151? Nie widziałem jeszcze, żeby wsiadło więcej niż 2 osoby, autobus lata pusty, bo jak pociąg jest opóźniony, to jesteśmy w czarnej dupie na zadupiu. Jeżdżę aż do Hallera. Autobus o tej godzinie średnio jedzie 60 minut, samochodem jadę 40 minut, na pociąg jeszcze się nie odważyłem, jeździłem w weekendy i raz musiałem drałować na piechotę. #wroclaw #mpkwroclaw #komunikacjamiejska
źródło: comment_MFxOPG10LdO12cxHoVCCtimjOPhcOQSo.jpg
Pobierz