Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +18
Przed chwilą czytałem tu dyskusję mirków i dowiedziałem się, że w stolicy potężny budowlaniec kasuje średnio koło 50k za wykończenie mieszkania 60m^2.
Z całym szacunkiem dla wszystkich obecnych na tagu mirków budowlańców, ale IKS DE. To pokolenie płatków śniegu naprawdę płaci Wam 25k miesięcznie za wiercenie i mizianie ścian/podłog klejem? xDDDD
Gdyby mi ktoś rzucił taką cenę, to bym go po prostu zabił śmiechem i zrobił to samemu. W czasach, gdy WSZYSTKO jest w internecie, pokazane na przykładach, a najgorsze, co może się stać po złym wykończeniu to krzywe płytki i nierówne kolory ścian, ludzie naprawdę aż tak nie szanują swoich pieniędzy?
Rozumiałbym
Z całym szacunkiem dla wszystkich obecnych na tagu mirków budowlańców, ale IKS DE. To pokolenie płatków śniegu naprawdę płaci Wam 25k miesięcznie za wiercenie i mizianie ścian/podłog klejem? xDDDD
Gdyby mi ktoś rzucił taką cenę, to bym go po prostu zabił śmiechem i zrobił to samemu. W czasach, gdy WSZYSTKO jest w internecie, pokazane na przykładach, a najgorsze, co może się stać po złym wykończeniu to krzywe płytki i nierówne kolory ścian, ludzie naprawdę aż tak nie szanują swoich pieniędzy?
Rozumiałbym
entgegen +280
#prawojazdy #motocykle
PS filmiki z placu na YT są gowno warte, nawet te nagrywane w Twoim wordzie. Trafisz na dzbana i będziesz musiał robić jak on sobie zażyczy. Mi kazał wjeżdżać w ósemkę startując z linii wjazdu (wszędzie uczą, ze możesz ruszyć w jakiejś odległości przed). Tak samo slalom. Uczą, ze drugi raz bez zatrzymania, a mi kazał się zatrzymać :)
Ale ogólnie jest do
Daj znać jutro jak poszlo
Poprzednie błędy były błahe - brak wymaganej średniej prędkości...
Powody były dwa:
1) Licznik motocykla zawyża o 2-3 przy takich prędkościach.
2) Wjazd na pierwszy pachołek już powinien być z bramki pod kątem
A drugi o------m, bo miałem przy dwóch podejściach na omijanie przeszkody 2x48 :D Jak się okazuje im szybciej jedziesz, tym XJ6 bardziej zawyża prędkość. Dziś ćwiczyłem z
Ogólnie na mt07 mi się lepiej jeździło niż na xj6. Pewnie dostanę xj6 ( ͡° ͜ʖ ͡°) żałuję, że nie wziąłem motocykla ze szkoły jazdy, bo była u mnie taka możliwość
Swoją drogą, pamiętam jak po mimo tego wywalonego podejścia, i tak przez stres na swoim egzaminie przy zakładaniu ochraniaczy na kolana (bo miałem kurtkę motocyklową więc na łokcie nie musiałem, ale spodnie miałem zwykłe jeansy i na kolana
Powodzenia Mireczku. Zdasz to, a jak nie to drugie podejście, masz umiejętności, tylko stresik Ci może przeszkodzić, zaczniesz jechać i sie pilnować to pójdzie samo na luzaku.
Lwg