Aktywne Wpisy
mickpl +1132
Pamiętacie tego dewelopera co kwiczał na Komisji Infrastruktury o wykreślenie minimum miejsc parkingowych przed wystąpieniem Sroki z Murapolu jako "strony społecznej"? No to mu wrzucili do ustawy o pomocy powodzianom XD
#nieruchomosci
#nieruchomosci
ziuaxa +133
ZBIÓRKA HAJSU NA 1-godzinnego LAJVA/Q&A dla SEBASTIANA #sebcel
Wiemy, że Sebuś ostatnio ma ciężki czas i kompletnie brakuje mu motywacji do biegania więc postanowiłem coś z tym zrobić!
TERAZ
ZASADY ZRZUTKI:
Wiemy, że Sebuś ostatnio ma ciężki czas i kompletnie brakuje mu motywacji do biegania więc postanowiłem coś z tym zrobić!
TERAZ
ZASADY ZRZUTKI:
UWAGA na mocno reklamowaną ostatnio na Wykopie stronę Kodrecepty.pl - to najprawdopodobniej PHISHING. Założyciel serwisu obiecuje recepty w bardzo niskich cenach, podszywając się pod zarejestrowany podmiot leczniczy. Zagaja nawet na priv do osób udzielających się pod tagiem o pastylce szczęścia.
Po zapłaceniu rzeczonych 29 złotych dostaniecie "receptę z niespodzianką". Możecie już nie odzyskać dostępu do swoich skrzynek mailowych ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
tylko nie mowic nic o tym co sie bralo i o uzalezniach, bo ja na poczatku sie swojemu psychiatrze wyzalilem, to mi pozniej powiedzial, ze beznodiazepiny nie dla mnie XD
chyba, ze ktos ma zajebistego lekarza rodzinnego. wtedy wizyta za darmo, a