Nie polecam się umawiać z Ukrainkami. Bardzo roszczeniowe i problematyczne, umówiłem się z Ukrainą przez aplikację randkową która była lekarzem i szczerze nie dość ze za wszystko musiałem zapłacić sam to w dodatku była bardzo roszczeniowa bo nie jestem lekarzem. W dodatku na 1 randce dała się zmacać. Powiedziałem jej zeby szukała sobie w swoim środowisku faceta jezeli nie pasuje jej mój zawód. W dodatku wymagała ode mnie badań jakbym chciał z nią uprawiać s--s które kosztują ok 700 zł. XDD
Tak naprawdę nażarła się za darmo i zakończyła kontakt. A ja straciłem przeszło 200 zł.
@gigachad_has_entered_the_chat: chłopy to mają problem powiedzieć każdy płaci za siebie a potem ból d--y... Trzeba było zapłacić. To restauracji problem, że nabija wszystko na jeden rachunek
@gigachad_has_entered_the_chat: Z tymi Ukrainkami to zawsze był poroniony pomysł wykopków z wielu, wielu powodów. Nie bądź jak Polki, nie rzucaj się na pierwsze lepsze zagraniczne mięso.
Spotykałem się z ukrainką, i randki wyglądały tak że raz ja płaciłem za wszystko, raz ona :p
Taka sytuacja nigdy mnie nie spotkała z polką. Polka ewentualnie była skłonna zapłacić sobie za kawę. Nigdy natomiast nie postawiła mi kina czy kolacji :p
Tak naprawdę nażarła się za darmo i zakończyła kontakt. A ja straciłem przeszło 200 zł.
Zdjęcie dla zasięgu.
#s--s #p0lka #blackpill #tinder #badoo #zalesie
baza
To jednak warto
@gigachad_has_entered_the_chat:
Spotykałem się z ukrainką, i randki wyglądały tak że raz ja płaciłem za wszystko, raz ona :p
Taka sytuacja nigdy mnie nie spotkała z polką. Polka ewentualnie była skłonna zapłacić sobie za kawę. Nigdy natomiast nie postawiła mi kina czy kolacji :p
Polki < Ukrainki ¯\(ツ)/¯