Aktywne Wpisy
artur-klocek +55
Jak teraz się czujecie "fajnopolacy"? Jak się czujecie wyborcy PO, 2050, PSL i Lewicy?
#bekazlewactwa #wojna #ukraina #polska #rosja #granica #wojsko #bekaztuska #polityka
#bekazlewactwa #wojna #ukraina #polska #rosja #granica #wojsko #bekaztuska #polityka
Ja wiem że każda rodzina ma własny przepis na zupę cytrynową ale uważam że tradycyjny przepis mojej babci jest najlepszy.
Oczywiście ta lista jest absurdalna bo nie ma na niej solnika.
#heheszki #gotujzwykopem #jedzzwykopem #jedzenie
Oczywiście ta lista jest absurdalna bo nie ma na niej solnika.
#heheszki #gotujzwykopem #jedzzwykopem #jedzenie
poznałem p0lkę, p0lka wydawalo by się powinna mieć już wiek buntu za sobą, p0lce coś w życiu nie szło, snuła wielkie plany na poważne zmiany,
traktowałem to poważnie, starałem się coś doradzić,
a to się okazało, że miała gorsze samopoczucie i za dwa dni wszystko jej się odmieniło znowu o 180 stopni XDDDDD
tacy ludzie pracują w bankach, tacy ludzie mają dzieci, tacy ludzie mogą głosować w wyborach powszechnych.
#tinder #p0lka #logikarozowychpaskow #bekazlewactwa
ja to wiem, ale jak mi się wydaje że ktoś pisze poważnie, to znaczy że piszę poważnie, no proszę Cię jak mi pracująca matka dwójki dzieci pisze, że za miesiąc jeie papierami w robocie i będzie szukała czegoś nowego bo pieniędzy nie wystarcza już od 1 do 1, to jak tego nie traktować poważnie.
gadam z nią gadam co dalej, a w końcu mi się przypomniało że ona przecież mówiła
nie podam bo zerknałem w Twoje komentarze, jesteś cuckoldem i fra***em i mi się niechce z Tobą rozmawiac
Ty nie powinieneś się obrażać za to co napisałem, tylko zacząć się odrobinę zastanawiać i przyglądać, dla własnego dobra. Tych historii też Ci oszczedze bo mnie drugi raz zwyzywasz tym razem od mitomanów - a zaznaczam, że znam tylko te w których sam brałem udział, całe szczęście jako ten kto ruchał, a nie kogo żonę ruchali
XD
OKEJ