Wpis z mikrobloga

Hej. Mam problem Mirasy. W najnowszym #powerpoint zrobiłem dosyć rozbudowaną animację składającą się z pierdyliard obrazków. Chciałbym teraz pewną część animacji zedytować usuwając pewne obrazki. Problem polega na tym, że są one przykryte nowszymi obrazkami i za cholerę nie mogę się do nich dostać bez rozwalania układu animacji.
Wiem, że klikając Alt + F10 wyskoczy mi okno "Zaznaczenie" gdzie w teorii mam listę wszystkich obiektów. Ale wcześniej ich nie nazywałem (mój błąd) i tak czy siak nie mogę się połapać co gdzie leży. Czy jest jakaś funkcja podobna do tej Alt + F10 która pokaże mi wszystkie obrazki czy obiekty ale z podglądem w postaci miniaturki?

#pomocy #informatyka #pytanie
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KomentarzZbedny: I wykorzystując teraz to okno "Zaznaczenie" przysłoń sobie wszystkie elementy po kolei, aż dojdziesz do tych co musisz wymienić wykorzystując oczko jak w załączniku. Podobnie w Photoshopie/Illustratorze etc.
Na koniec jednym klikiem u góry tego okienka możesz wszystko odsłonić. Animacja się nie zepsuje.
luk21asz - @KomentarzZbedny: I wykorzystując teraz to okno "Zaznaczenie" przysłoń sob...

źródło: Bild1

Pobierz
  • Odpowiedz