@C8H18 jak wyżej, to kwestia połączenia wielu czynników - od predyspozycji, stażu oraz umiejętności trenowania. Mnie bardziej szokouje natomiast to, że za nim ćwiczy laska, która robi tragiczny przysiad, ale wielki PERSONAL TRAINER nadzoruje, więc wszystko jest legitne ( ͡°͜ʖ͡°) To tylko pokazuje, jak ważna jest wspomniana wyżej umiejętność - od techniki po dobrze skrojony pod siebie i działający plan treningowy.
@dean_corso: dlatego istotne jest, aby jak najkrócej się jej przeciwstawiać. Mając kilka dodatkowych centymetrów z przodu i z tyłu efektywnie skracasz tor ruchu sztangi, a jak masz duży bebzon i potrafisz dostosować do tego technikę, to jeszcze więcej. Nie chcę dodawać, że również w inny sposób ten ciężar rozkłada się na większym ciele, inaczej prowadzisz ręce, ergo cała mechanika ruchu jest bardziej "optymalna".
@MPWKZB: bez kontroli, z nieskładnym tempem, lekko rotuje zapewne przez mocno zapadającą się prawą stopę, bujanie się w przód i tył na gumowej podeszwie buta, pussypad, który wcale nie daje komfortu jak umiesz prawidłowo ułożyć sztangę na plecach, zakres, jak zauważyłeś, taki sobie, ale jest to dosyć duże niedomówienie. Normalnie nie zwróciłbym uwagi, ale rzucił mi się w oczy ten trener... Mi by było wstyd tak trenować ludzi.
Skoro Slawosz nigdzie już nie poleci robię predykcję że w ciągu <18 miesięcy będzie rozwód z posłanką atencjuszką - ona chciała być żoną astronauty a nie jakiejś popierdułki
@dean_corso: nie
Komentarz usunięty przez moderatora