Aktywne Wpisy
WielkiNos +167
Masz dogofobię i boisz się psów? Jesteś nienormalny. Dlaczego psiarz z pitbulem bez kagańca w pociągu ma się do ciebie dostosowywać?
Na szczęście przed roszczeniowymi psiarzami, którzy nie są świadomi rzeczy oczywistych chroni nas regulamin przewoźnika mówiący wyraźnie, że jeśli komuś w pociągu przeszkadza pies to pies ma zmienić miejsce.
#psiarze #prawo #bekazpodludzi #truestory #bekaztwitterowychjulek
Na szczęście przed roszczeniowymi psiarzami, którzy nie są świadomi rzeczy oczywistych chroni nas regulamin przewoźnika mówiący wyraźnie, że jeśli komuś w pociągu przeszkadza pies to pies ma zmienić miejsce.
#psiarze #prawo #bekazpodludzi #truestory #bekaztwitterowychjulek
donttalktome +415
Mówię do koleżanki z pracy ile pisowcy #!$%@? pieniędzy przez Red is Bad, a ta mi odpowiada "no i co, ci będą robić to samo". Normalnie tylko podejść i #!$%@?ć lepę w pysk.
#sejm #polityka #bekazpisu #bekazpodludzi
#sejm #polityka #bekazpisu #bekazpodludzi
#konfederacja #bekazlewactwa #bekazneuropy #bekazpisu #polityka
@aarahon głosowałem na nich i w następnych wyborach pewnie tez na nich zagłosuję bo nie widzę innej parti która mniej więcej mi odpowiada, bo taka co w 100% to nigdy nie będzie
;)
@Ivan_Sekal: ...a to by w praktyce oznaczało wypitolenie pisowskiego socjalu itd, czyli w sumie profit? na taki układ to by się każda partia zgodziła, nie żeby coś xD
@Ivan_Sekal: i pozbawi się dochodów z nowych podatków, pozwalających na sfinansowanie kolejnych programów socjalnych. Główny czynnik, który skłonił i dalej skłania ludzi do głosowania na PiS to socjal (na co potrzebne są kolejne podatki), a główny postulat Konfederacji to koniec dalszego inwestowania w socjal i podnoszenia podatków. Konfa to nie Kukiz, którego głównym postulatem były JOWy i nic więcej. W przypadku
@Chris_Karczynski: A, i batożenie gejów! Nie zapomnij o batożeniu.
@Ivan_Sekal: mam pewną styczność z elektoratem PiS i kogo nie spytam o to, dlaczego głosuje na PiS, dostaję odpowiedź "bo dają, a tamci kradli". Nikt nie odpowie, że podoba mu się światopogląd, który prezentuje PiS. Większość elektoratu konfy to ludzie, których
bo patrząc na wszystkie głosowania (a nie tylko uchwalone ustawy) to jednak konfederacji najbliżej do pisu
@angelofdeath007: I dlatego prosiłem o wnioski bo ten jest błędny.
Nieuchwalone ustawy też mogą przecież być kluczowe, ale np. niezgodne z linią pislamistów, więc mając większość je odrzucali w głosowaniach. I już takie głosowania są odrzucane w tej infografice choćby konfabulacja miała i 100% zgodności z pisem.
@some_ONE: czyli w większości pierdoły typu uchwały i wnioski o przerwę, bo najważniejsze są ustawy.