Aktywne Wpisy
hacerking +190
Dobra, czas na wyznania, bo co chwilę jestem atakowany, że żebrakiem. Nie wstydzę się tego, lecz ja dzięki wsparciom choć przez jedną j----ą chwilę czuję się normalny i mogę sobie pozwolić na takie rzeczy jak MC, hottodga itp.
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć
Zielonka021124 +20
Programista15k (18k B2B) here, 25 lat i dobijam 5 lat w branży. Poważnie rozważam pisanie matur jeszcze raz i pójście na lekarski lub lek-dent. Sytuacja w branży IT oraz ostatni wylew artykułów/postów o lekarzach (nie będę oceniał) to trochę potęguje i w sumie nie wiem co myśleć.
Uprzedzając - wiem, że jestem zielonką jak i widziałem podobne tematy na wykopie (a na tagu #programista15k to już wyłącznie narzekanie - żeby
Uprzedzając - wiem, że jestem zielonką jak i widziałem podobne tematy na wykopie (a na tagu #programista15k to już wyłącznie narzekanie - żeby
@Kitku_Karola: mniej niż 1 %
szkoda życia na borderki
@Kitku_Karola: miałem toksyczną borderkę z narcystycznym zaburzeniem osobowości
nie polecam
leczenie uspokajało, ale nic nie pomagało na odklejenie
Borderline jest serio możliwe do skutecznego opanowania by po osobie nie było widać czy czuc ze to zaburzenie ma.
Poza tym zaburzenie borderline to bardziej skarne emocje danej osoby, ze raz myśli ze ja zdradzasz innym razem myśli ze
@Kitku_Karola: prawie rok temu urwałem kontakt. Na początku było bardzo trudno.
O borderze powiedziała mi już po zakończeniu, NPD wyszedł jak postępowała później, gdy mnie już nie uważała za ofiarę i bardzo się odsłoniła.
Wcześniej widziałem czerwone flagi
@Zabojcza_Rozowa: od czego chcesz, żebym zaczął? :)
posłuchaj https://www.youtube.com/channel/UCIxKK9rpBLuUiMb3-qeUxWg
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Nie ma możliwości wyleczenia?
to z------e pozostanie na zawsze
borderka to damage goods i takie to się używa, by sobie ulżyć od czasu do czasu i rzuca
żaden związek, nawet nie nadaje się na FwB, bo zaraz coś chce
borderki powinny być wytatuowane, żeby było wiadomo z czym ma się do czynienia