Wpis z mikrobloga

Jestem lekarzem

Mam nadzieję, że nikogo nie urażę, ale szukam kogoś z wykształceniem wyższym, ogarniętego życiowo, a także finansowo (jestem za młoda i za szczupła na bycie sugar mamą :p ), a gdybyś był jeszcze do tego wysoki (>180cm), to mogłabym częściej zakładać te wszystkie szpilki, które kupiłam na wyjątkowe okazje ;)

Fajnie, że dziewczyna jest wykształcona, inteligentna i szuka kogoś "ogarniętego życiowo". Problem w tym, że będzie musiała prawdopodobnie do końca życia robić sobie palcówkę do aktorów z hollywoodu, bo jej atuty nie są dla większości mężczyzn żadnymi atutami. Facet i tak wolałby 20 letnią loszkę bez "wykształcenia", która urodzi mu zdrowe dzieci, niż zbliżającą się do 40 panią lekarkę.

#damskiprzegryw #rozowepaski #przegryw #blackpill #logikarozowychpaskow
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 13
@Eugeniusz_Zua:

Ona nie odpuszcza xD. Wielka miłośc na pewno się pojawi. Tylko więcej filmów, g---o książek i prania mózgu w mediach i książe na białym koniu się pojawi, już za chwileczkę. Aha, chce czekać z seksem do ślubu, a dam sobię rękę uciąć, że w tych poprzednich związkach, które się rozpadły nie końćzyło się na przytulaniu i całowaniu tylko na potężnym grzmoceniu.

po latach rozczarowań postanowiłam

Mimo tych licznych zalet
  • Odpowiedz
@rysiekryszard: na dlatego piszę, że odklejona. Ogólnie nie twierdzę, że nie ma szans nikogo znaleźć. Dla mireczkow programistów w jej wieku, rozwodników pod 40 czy wyszalałych chadow mogłaby być ciekawą opcją, ale nie z takim kombo
  • Odpowiedz
@rysiekryszard: laska stawia wymagania mając 35 lat... Przecież dla katolików wiek ma bardzo duże znaczenie, bo każdy wierzący chce mieć co najmniej kilkoro dzieci. A ona chce do tego dynamicznego, wysokiego i bogatego. Śmiechu warte.
  • Odpowiedz
@rysiekryszard: Chyba teraz rozumiem skąd się biorą te wszystkie gównoartykuły w popularnych mediach o tym że beznadziejni polscy mężczyźni nie dorastają do pięt naszym witaminkom 30+ i przez to te biedaczki nie mogą nikogo znaleźć.
A one są przecież wykształcone, niezależne, zaradne i oczywiście piękne a szukają tylko normalnego faceta gotowego założyć związek oparty na szczerości i zrozumieniu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@rysiekryszard: Przeciez byla juz w paru zwiazkach. To ze przez taki czas nie udalo sie znalezc kogos na stale to niekoniecznie zle dla zadnej ze stron. Ludzie sie zmieniaja z czasem.

Co do jej wymagan to nie wiem czy sa takie wysrubowane. Nie szuka kogos kto bedzie ja sponsorowal tylko kogos na podobnym poziomie. Przyklada wage do wyksztalcenia, bo chce odsiac ameby juz z brzegu (tak jak do prac gdzie
  • Odpowiedz
@jegertilbake: nie ważne czy Seba czy prezes korporacji. Żaden normalny facet nie będzie chciał zapłodniać kobiety w wieku 36, 37 lat (pierwsze dziecko) i w wieku 39, 40 lat, drugie dziecko. No chyba, że będą chcieli mieć tylko kota i psa, ale patrząc na jej opis i profil katolicki, raczej wolałaby mieć dzieci.
  • Odpowiedz
@rysiekryszard: ok nizej doczytalem, o tym bogu i antykoncepcji, dla mnie to jest osobne n----------e mozgowe, o dzieciach nie pisala, ale jak ma tyle lat i jest lekarka i chcialaby w tym wieku decydowac sie na dziecko no to c-----a z niej lekarka

Tak czy inaczej w------e
  • Odpowiedz
@rysiekryszard: czytając ten opis na kilometr widać, że laska ma zaburzenia osobowości. Uciekać od takich na kilometr. To jest właśnie typ kobiety, który zniszczy ci życie. Przestarzała katoliczka, która sama nie jest wierna swoim zasadom, z koszykiem wymagań sama od siebie nic nie dając. Ha tfu!
  • Odpowiedz