Aktywne Wpisy
GianlorenzoB +538
Przechodziłem właśnie Gajową we #wroclaw i pomyślałem że dawno nikt nie wrzucał na
wykop pamiętnego wypadku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
wykop pamiętnego wypadku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
dsomgi00 +53
Wrzucam jako ciekawostkę jak wygląda sylwetka z teściem na poziomie 540 ng/dl. Dzisiaj jako life-time natural przebadałem się po 11 latach stażu i mam bekę jak widzę małolatów z testem po 300-500 co chodzą i p------ą, że mają przez to depreche i forma im nie idzie xDDDD. Swoją drogą dementuje ploty typów co p--------i, że pewnie się kuje, ale sieje propagande. W komentarzu wyniiki z dzisiaj.
#pokazforme #testosteron
#pokazforme #testosteron
Fajnie, że dziewczyna jest wykształcona, inteligentna i szuka kogoś "ogarniętego życiowo". Problem w tym, że będzie musiała prawdopodobnie do końca życia robić sobie palcówkę do aktorów z hollywoodu, bo jej atuty nie są dla większości mężczyzn żadnymi atutami. Facet i tak wolałby 20 letnią loszkę bez "wykształcenia", która urodzi mu zdrowe dzieci, niż zbliżającą się do 40 panią lekarkę.
#damskiprzegryw #rozowepaski #przegryw #blackpill #logikarozowychpaskow
Chyba ze ściana polega na tym, że nie będzie mogła znależć chada do związku.
@rysiekryszard: jak jeszcze wyglada dobrze na swój wiek to lekarskie ego daje kombo wymagań takie, że chyba promil ludzi w tym kraju jest w stanie je spełnić.
Musiałem zasłonić dane, bo moderacja banuje. Ogólnie to ściany względem spermiarzy mieć nie będzie. Natomiast faceci spełniający jej wymagania to może 1 %, a żeby ona jeszcze podobała się temu facetowi, to lepiej żeby grała w totolotka. Nie ma szans na stworzenie szczęśliwego związku.
Ona nie odpuszcza xD. Wielka miłośc na pewno się pojawi. Tylko więcej filmów, g---o książek i prania mózgu w mediach i książe na białym koniu się pojawi, już za chwileczkę. Aha, chce czekać z seksem do ślubu, a dam sobię rękę uciąć, że w tych poprzednich związkach, które się rozpadły nie końćzyło się na przytulaniu i całowaniu tylko na potężnym grzmoceniu.
A one są przecież wykształcone, niezależne, zaradne i oczywiście piękne a szukają tylko normalnego faceta gotowego założyć związek oparty na szczerości i zrozumieniu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@jegertilbake: szkoda, ze przez ostatnie 20 lat jej się nie udało.
Co do jej wymagan to nie wiem czy sa takie wysrubowane. Nie szuka kogos kto bedzie ja sponsorowal tylko kogos na podobnym poziomie. Przyklada wage do wyksztalcenia, bo chce odsiac ameby juz z brzegu (tak jak do prac gdzie
Tak czy inaczej w------e
@rysiekryszard: z 10lat za późno na rodzenie dzieci i z 10lat za wcześnie na ćwiczenie młodego konia