Aktywne Wpisy
Kurde zakładam działalność, ale nie mam pomysłu na nazwę. Pomyślałem, że może szanowne grono Mirków i mirabelek coś pomoże wymyślić. Zobowiązuję się do opłacenia dużej picki dla osoby, której pomysł wykorzystam.
O działalności: zajmuję się pracami na wysokości, zazwyczaj w dostępie linowym, czyli innymi słowy jestem alpinistą przemysłowym. Usługi, które świadczę, to: Mycie, malowanie dachów, oraz elewacji, wycinka, montaże konstrukcji i reklam, antykorozja, prace dekarskie (rynny, naprawa poszycia dachu, obróbki blacharskie, uszczelnienia
O działalności: zajmuję się pracami na wysokości, zazwyczaj w dostępie linowym, czyli innymi słowy jestem alpinistą przemysłowym. Usługi, które świadczę, to: Mycie, malowanie dachów, oraz elewacji, wycinka, montaże konstrukcji i reklam, antykorozja, prace dekarskie (rynny, naprawa poszycia dachu, obróbki blacharskie, uszczelnienia
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#konfederacja #pis #bezkazpisu #polityka #uniaeuropejska
@kazzr: No beka i zła UE, chyba że ktoś nie ma amnezji i pamięta kto protestował przeciwko wypłacie pieniędzy na ukraińskich uchodźców w Polsce. Otóż nie byli to Niemcy, Francuzi czy Szwedzi ale Polacy, Polacy z PO.
Nie dziwne więc, że UE korzysta z okazji i nie daje pieniędzy tam
@tomo1111: no potężny rynek wewnętrzny Polski to na pewno ogromna siła xD Już nie mówiąc o obecnej gospodarce, która została zbudowana na współpracy z zachodem. Koniec EOG? To po co te montownie czy inwestycje mają tutaj być, skoro handel z EU bedzie oclony?
@Jakovv: Ciekawe czy Czechy mają opozycję, która błaga o kary dla własnego kraju i blokuje wszelkie możliwe środki...
a nie czekaj....peowska propaganda nazywa to walką o praworządność xD
@PanAlbert: mają
@PanAlbert: gdyby pis nie łamał praworządności, to by mu włos z głowy nie spadl, pisowcu
@Jakovv: Jasneee, bo PO nie chciałoby do władzy i nie robiłoby wszystkiego żeby tę władzę zdobyć, a Tusk nie wykorzystywałby kontaktów w UE żeby pokazać jak PiS jest nieudolny xD
Serio w to wierzysz czy po prostu serwujesz peowską propagandę przed wyborami? xD
Komentarz usunięty przez moderatora
https://wiadomosci.onet.pl/swiat/cala-prawda-o-przestepczosci-w-szwecji-nie-boje-sie-wyjsc-na-ulice/0grs1z9
@kazzr: To można było przyjąć, a nie płakać
@kazzr: Ale nie da się pojechać do Malmo, bo Szwecja od dawna nie istnieje, tak przynajmniej czytałem na wykopie
Natomiast Ukraińcy nie są w Polsce uchodźcami wojennymi bo ci idioci stworzyli osobny przepis nadający Ukraińcom czasowe przesiedlenie a nie status uchodźcy wynikający ze starego przepisu. Dzięki temu Ukraińcy partycypują w naszych programach socjalnych ale nie możemy
@xqwzyts: aha, tak bardzo potrafiło oddać że aż bezprawnie zaklepało sobie na zapas dwóch sędziów Trybunału Konstytucyjnego rozpoczynając kryzys tej instytucji. No ale jak PO rządziło i robiło sobie z praworządności #!$%@?ę, to wszystko było w porządku im było przecież wolno...
@PanAlbert: nie trzeba pokazywać, oni sami się przyznają do tego.