Aktywne Wpisy
skrajnie-umiarkowany +814
Zmarł polski żołnierz raniony na granicy.
W tym wątku wrzucamy mordy tych którzy szczuli przeciwko Polsce, przeciwko polskim żołnierzom i SĄ ZA TO WSPÓŁODPOWIEDZIALNI
#bekazlewactwa #wojna #ukraina #polska #rosja
W tym wątku wrzucamy mordy tych którzy szczuli przeciwko Polsce, przeciwko polskim żołnierzom i SĄ ZA TO WSPÓŁODPOWIEDZIALNI
#bekazlewactwa #wojna #ukraina #polska #rosja
Viesti +64
W sumie to rozczarowałem się tym tagiem. Po napisaniu prostej historii o tym że nie stać mnie na nowy dom i kupię pewnie taki do remontu, oraz że obecne ceny są mocno przeszacowane w stosunku do zarobków normalnej rodziny (jak i że program 0% zatrzyma potencjalne spadki), dowiedziałem się że:
- żeby kupić dom za 700 tys. trzeba zarabiać 30-40 tys. netto miesięcznie,
- rodzina zarabiająca 10 tys. netto żyje na skraju
- żeby kupić dom za 700 tys. trzeba zarabiać 30-40 tys. netto miesięcznie,
- rodzina zarabiająca 10 tys. netto żyje na skraju
Tak, tak, a jedynym wyjściem w ocaleniu planety jest rozwiązanie kwestii białych, heteronormatywnych ochrzczonych Polaków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@StdPtr: To wejdź na Allegro i zobacz skąd Polak importuje te swoje produkty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@gundis24 bardzo ładnie #!$%@? fikołki. Oba przypadki przejaskrawione pod tezę. Pokaż mi tego chłopa co ma jedne spodnie o babę co ma tysiąc ciuchów w których nie chodziła na razu
@gtk90: triggeruje białe heteronormatywne snolflejki z wykopu - więc dziala
@graf_zero:
Za paywallem niestety
@gtk90: ja przeczytałem
To wywiad z autorką na temat jej radykalnej ekofeministycznej książki
I tyle
Wystarczy tylko oklepać to "ochroną klimatu", "walką z nierównościami społecznymi", "walką z rasizmem" i można w XXI wieku wpychać wybraną grupę ludzi na proces biednienia i przez to wymierania (ostatnie o czym zabiedzony europejczyk będzie myślał to robienie dzieciaków)
Btw przypomniał mi się taki dowcip