Aktywne Wpisy

atteint +69
dzisiejsza kolacja.
źródło: 1000000082
Pobierz- tysiące niezidentyfikowanych obiektów lata sobie bezkarnie nad amerykańskimi bazami, w tym tymi z głowicami nuklearnymi
- pół świata żyje teraz tym tematem
- amerykańska polityka jest w absolutnym chaosie, jedna połowa oskarża drugą połowę o zatajanie i zaniedbania, druga prześciga się w coraz to bardziej absurdalnych wymówkach, nikt wydaje się nie wiedzieć co się dzieje
tymczasem wykopowi eksperci: REEE GŁUPIE HAMBURGERY PIERWSZY RAZ ZOBACZYLI NA OCZY SAMOLOT XDDD HALYNA DOBRA DAWAJ PRZEŁĄCZ MNIE TERA
- pół świata żyje teraz tym tematem
- amerykańska polityka jest w absolutnym chaosie, jedna połowa oskarża drugą połowę o zatajanie i zaniedbania, druga prześciga się w coraz to bardziej absurdalnych wymówkach, nikt wydaje się nie wiedzieć co się dzieje
tymczasem wykopowi eksperci: REEE GŁUPIE HAMBURGERY PIERWSZY RAZ ZOBACZYLI NA OCZY SAMOLOT XDDD HALYNA DOBRA DAWAJ PRZEŁĄCZ MNIE TERA
źródło: tumblr_nunkw7fKpp1uce6g7o1_400
Pobierz

Pytanie do Mirków na redukcji. Macie tak że czujecie się jeszcze grubsi mimo że ważycie mniej? Ja zszedłem z 96 na 92,5 kg, czuje sie fatalnie, wydaje mi sie ze to dlatego ze woda z miesni poszła a brzuch ciągle ten sam, dlatego paradoksalnie czuje się jeszcze grubszy niż byłem. Nie wiem czy to stan przejściowy?
Póki co trzymam się tej redukcji, ale przyznam że trochę inaczej to sobie wyobrażałem
@SzerszenAzjatycki: najpierw jecie te kreatyny i inne co wodę zatrzymują zamiast sumiennie ćwiczyć to i takie są efekty
@SzerszenAzjatycki: na YT widziałem kiedyś jak gościu tłumaczył że człowiek tyje od stup do głowy a chudnie od głowy do stóp -