Wpis z mikrobloga

#mikrokoksy #silownia
Pytanie do Mirków na redukcji. Macie tak że czujecie się jeszcze grubsi mimo że ważycie mniej? Ja zszedłem z 96 na 92,5 kg, czuje sie fatalnie, wydaje mi sie ze to dlatego ze woda z miesni poszła a brzuch ciągle ten sam, dlatego paradoksalnie czuje się jeszcze grubszy niż byłem. Nie wiem czy to stan przejściowy?
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SzerszenAzjatycki: Czasami nawet i ja tak mam mimo środków oraz zbicia ponad 10kg. W takich przypadkach idę po prostu do lustra w kiblu i w--------e mija, bo widzę, że jestem w dobrej formie i że będzie ona jeszcze k---a lepsza. Pamiętaj, że redu, to też stres dla ciała więc różnie możemy się czuć. Staraj się mieć w------e na takie jazdy i będzie dobrze.
  • Odpowiedz
@SzerszenAzjatycki: To weź wyluzuj, bo 4kg w miesiąc, to jest dobry wynik. Pamiętaj, że redukcja, to proces, który ma trwać a Ty już po miesiącu wariujesz. Bądź chłopem, bo jak niedługo dojdzie uczucie głodu, to odpuścisz redukcje i c--j z tego będzie, bo na starcie Ci psycha siada.
  • Odpowiedz
wydaje mi sie ze to dlatego ze woda z miesni poszła a brzuch ciągle ten sam

@SzerszenAzjatycki: najpierw jecie te kreatyny i inne co wodę zatrzymują zamiast sumiennie ćwiczyć to i takie są efekty

pytanie kiedy brzuch ruszy? Podobno zawsze na końcu co mnie trochę przeraża

@SzerszenAzjatycki: na YT widziałem kiedyś jak gościu tłumaczył że człowiek tyje od stup do głowy a chudnie od głowy do stóp -
  • Odpowiedz
@SzerszenAzjatycki: mi się waga utrzymywała przez równy miesiąć bo miałem dość sporą retencje wody, a teraz nagle od 3 dni jest równe 3kg mniej i się utrzymuje, więc proces działa tylko trzeba ufać. To zawsze jest skokowe, przez dwa tygodnie możesz powiedzmy ważyć 80kg a nagle zaczynasz ważyć 78kg, potem jeden dzień przekroczysz bilans to nagle waga ci w-----e na 82kg a za tydzień 77kg. Nie ma co się przejmować
  • Odpowiedz