Wpis z mikrobloga

- tysiące niezidentyfikowanych obiektów lata sobie bezkarnie nad amerykańskimi bazami, w tym tymi z głowicami nuklearnymi
- pół świata żyje teraz tym tematem
- amerykańska polityka jest w absolutnym chaosie, jedna połowa oskarża drugą połowę o zatajanie i zaniedbania, druga prześciga się w coraz to bardziej absurdalnych wymówkach, nikt wydaje się nie wiedzieć co się dzieje

tymczasem wykopowi eksperci: REEE GŁUPIE HAMBURGERY PIERWSZY RAZ ZOBACZYLI NA OCZY SAMOLOT XDDD HALYNA DOBRA DAWAJ PRZEŁĄCZ MNIE TERA NA FAMEMMA BO PASUT BĘDZIE SIĘ BIŁ Z FAGATĄ, W KOŃCU COŚ CIEKAWEGO SIĘ DZIEJE DLA TAKIEGO KONESERA JAK JA

I tak się powoli żyje na tej wsi ( ͡º ͜ʖ͡º)

#ufo #uap #heheszki
Aleksander_Lewski - - tysiące niezidentyfikowanych obiektów lata sobie bezkarnie nad ...

źródło: tumblr_nunkw7fKpp1uce6g7o1_400

Pobierz
  • 57
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

tysiące niezidentyfikowanych obiektów lata sobie bezkarnie nad amerykańskimi bazami

@Aleksander_Lewski: Gdzie filmy z detalami w 4k z aparatów z teleobiektywami?
Skoro wielu Polaków taki sprzęt ma, to w Ameryce musi być jeszcze powszechniejszy.
Nawet najnowszym i najdrozszym iphone nie zrobi się dobrego zdjęcia czy filmu samolotu na wysokości przelotowej.
  • Odpowiedz
@staszaiwa: Szczerze to g---o nagrasz w nocy. Musi być sprzęt najwyższej jakości, wojsko ma z tym nawet problemy i wymaga, naprawdę dopracowanego sprzętu z dedykowanymi rozwiązaniami. Komercyjny sprzęt do zabawki, a profesjonalny tak samo wymaga dobrych warunków i całego stanowiska, a nadal na filmie będzie kilka pikseli na nocnym niebie.
  • Odpowiedz
@staszaiwa: Dokładnie. Wyobraź sobie, że żyjesz w takim New Jersey. Z tego co tu piszą ile tych dronów lata, to wystarczyłoby wycelować jakiś porządny sprzęt optyczny w kawałek nieba i nagrywać całą noc. Przynajmniej jedno "UFO" powinno się złapać
  • Odpowiedz
Całe szczęście, że ufoludy zdecydowały się używać dronów w momencie, gdy ludzkość od kilku lat sama je masowo używa. W innym wypadku mogłaby wybuchnąć panika. Miło z ich strony
  • Odpowiedz
@Aleksander_Lewski: Nie wiem skąd w ludziach te przekonanie, że obecnie jest jakiś zaawansowany sprzęt fotograficzny, powiedziałbym, że nawet jest regres w temacie, bo dziś wszystko się generuje komputerowo.

Obecne aparaty opierają się na technologi sprzed ponad 60 lat, żadnej rewolucji nie było, są usprawnienia ale żadnej rewolucji nie było.
  • Odpowiedz
niektórzy chyba myślą, że wystarczy wycelować swoim Iphone 4kUltraHDPRO na poruszający się szybko obiekt na nocnym niebie

@Aleksander_Lewski: Nikt tu nie pisał o telefonach i ich pierdółkowatych obiektywach piezoelektrycznych. Ludzie kupują teleskopy i śledzą starlinki, ale na pewno nikt nie wpadł na pomysł, żeby nagrywać "UFO" jak mu lata nad głową.
  • Odpowiedz
@kukurydzapomidor: bo tu nie chodzi o żadną merytoryczność, tylko o zawyżanie poprzeczki jak najwyżej w celu zdyskredytowania tematu, ze strachu przed nieznanym.

- kiedy nie było aparatów w telefonach to takich zdjęć było niezwykle mało, taki 'sceptyk' mówił, że wszystko zostało zmyślone
- kiedy każdy ma aparat w telefonie i zdjęć/nagrań z UFO jest tysiące, 'sceptyk' narzeka że niezbyt dobrze je widać, żąda krystalicznie czystego obrazu w 4k
- kiedy znajdą
  • Odpowiedz
@Aleksander_Lewski: byczku, ja już nie jestem tam moderatorem od paru lat. Kolejna sprawa, to tam był dział o UFO i takich proroków jak ty przerobiłem dziesiątki z niezbitymi dowodami jak zawsze. No i jak zawsze ciul z tego był. Tutaj ciul też z tego będzie. To, że sie napalileś jak dziecko na nową zabawkę, jak tysiące ludzi przed tobą, że za twojego życia będzie atak ufoludków, nie znaczy nic. Bo
  • Odpowiedz
@Aleksander_Lewski: w sumie to pewnie już nie będziesz miał tego konta, ale weź za rok na święta mnie zawołaj i zobaczymy czy cokolwiek się ruszyło / zmieniło / wyjaśniło w temacie xd ja stawiam, że jeśli chodzi o "obcych" to znowu będzie kapiszon pokroju tego przesłuchania w kongresie rok temu czy kiedy to było i wszystkie filmiki / "wiarygodni świadkowie" będą zdebunkowani xd
natomiast co do ziemskiego wyścigu zbrojeń to
  • Odpowiedz
@bonus: zawsze to samo w tych tematach:

REEEEE bo to było w nocy!!!1!1one!!

ZA DALEKO BYŁ, DALEKO, musi być bliżej mówię ci mordo.

Ciągłe usprawiedliwianie własnych braków w podstawach do uzasadnienia twierdzeń. To jest bardzo charakterystyczne dla środowisk skrajnych i radykalnych.
  • Odpowiedz