Aktywne Wpisy

KarnetNaGlony +293
mam takie małe marzenie żeby dino miał logo dinozarła i żeby robili reklamy jak ten dinozałr w-------a biedronki i niemców
źródło: c0232f990e284220e530cf550943f02c
Pobierz
IksdeHeheh +244
Witold Pilecki to symbol największego poświęcenia. Dobrowolnie dał się uwięzić w Auschwitz, by świat dowiedział się o ludobójstwie. Przesyłał raporty o masowych mordach, tworzył ruch oporu, walczył z nazizmem i komunizmem. Został zamordowany przez oprawców, bo wierzył w wolną Polskę.
Dziś jego imię hańbi Grzegorz Braun – człowiek, który publicznie zaprzecza istnieniu komór gazowych i mówi, że były „fejkiem”. Człowiek, który rzuca słowa o „kuli w łeb” dla polskich żołnierzy.
To nie jest kontrowersyjny
Dziś jego imię hańbi Grzegorz Braun – człowiek, który publicznie zaprzecza istnieniu komór gazowych i mówi, że były „fejkiem”. Człowiek, który rzuca słowa o „kuli w łeb” dla polskich żołnierzy.
To nie jest kontrowersyjny
źródło: IMG_6141
Pobierz

Z uwagi na zeszły tydzień zegarek mówi mi ze HRV mi zaczęło strasznie rosnąć wiec spróbuje je trochę zbić za pomocą mniej intensywnych treningów. Dodatkowo może uda mi się pobiegać na zewnatrz w sobotę wiec kolejny plus.
Dzisiaj biegało się przyjemnie mimo ze początek nie był zbyt szybki, reszta biegu i utrzymanie tempa była zadowalająca. Jak zwykle HR i czasy w komentarzu. Naraska
1 km - 19:53
2 km - 24:50
3 km - 29:49
4 km - 34:48
5 km - 40:05
źródło: IMG_6135
Pobierz