Wpis z mikrobloga

Ale samo gęste wjechało, nocna zmiana (hehe) KOwskich trolli odpoczela po wiecu i nadaja.
I znowu bez zmiana - obrzucenie gównem #konfederacja tak zeby przypadkiem ich ukochany PiS nie dostal, moze troszke z boku, dla pozorow.
Organizuj wiec przeciwko PiSowi, caly dzien i noc skrzecz na konfederacje xD

Ale czego oczekiwac po ludziach dla ktorych wlasny standard zycia jest mniej wazne niz to, ze ktos na drugim koncu europy powie dobre słowo xD
#bekazlewactwa #polityka
  • 23
@tekserew: ale oni nie są od podania o faktach. Istnienie trollowni PO i PiS jest udowodnione, a że działają na Wykopie jest niemal pewne. Co robi Konfederacja? Jest zagrożeniem dla starych partii. Dlatego cała scena polityczna jest przeciwko im.

Mnie z kolei śmieszy, jak Neuropki zmieniają opis swojego śmiertelnego wroga w zależności od sytuacji na świecie. Pierw byliśmy naziolami, później szurami od 5G, następnie antyszczepami, a teraz onucami. W zależności od
niezrozumiale dla mnie jest uzywanie hasla, ze konfederacja skorzysta z koalicji z pisem i dlatego nalezy jej sie bac, skoro ostatnie 5 lat udowodnilo, ze do takiego czegos nie doszlo i zapewnie nie dojdzie

@tekserew: mam wierzyć na słowo ludziom, którzy najczęściej ze wszystkich partii głosowali ramię w ramię z pisem?
skoro ostatnie 5 lat udowodnilo, ze do takiego czegos nie doszlo i zapewnie nie dojdzie.

@tekserew: są spójni ideologicznie, różni ich tylko podejście do socjalu. Po wyborach w Konfie będzie młody narybek, a PiS tym razem może potrzebować ludzi do rządzenia, więc oferty stołków dla posłów i ich rodzin będą się sypały niczym z rękawa. PiS nie wszedł w koalicję z Konfą póki co, bo ich nie potrzebował, a też w
@yhbgrobdoivbvwamsv przecież konfa to ruskie trole. panasiuk, Braun, Mike długo nie trzeba szukać. do tego mentalnie katolickie średniowiecze. partia skupiająca wokół siebie przegrywów mizoginów. partia napędzana przez frustracje sexualna incelów zupełnie jak talibowie.
przecież konfa to ruskie trole. panasiuk, Braun, Mike długo nie trzeba szukać. do tego mentalnie katolickie średniowiecze. partia skupiająca wokół siebie przegrywów mizoginów. partia napędzana przez frustracje sexualna incelów zupełnie jak talibowie.

@Nester86: ruskie trolle bo mowily to co mowil tusk tylko ze pare miesiecy wczesniej? xD