Aktywne Wpisy
Sylvio19 +1400
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
erebeuzet +147
Nienawidzę klientów, którzy pierwszy raz przyjeżdżają do mnie do #pracbaza i nie znając mnie wyciągają do mnie rękę i mówią "cześć".
Oni myślą, że w ten sposób załatwią sobie jakąś promocje czy jaki uj?
#bekazpodludzi #kolchoz
Oni myślą, że w ten sposób załatwią sobie jakąś promocje czy jaki uj?
#bekazpodludzi #kolchoz
#przegryw #polityka
albo bedzie jeszcze gorzej
@grzybuxd: nic, bedzie ten sam syf, nastepcy chetnie przejma komisje ds. ruskich czy nadzor na sadami ale za to beda mowic ze jest milo i europejsko
By żyło się lepiej, a i wszystkie programy unijne tak jak fit for 55, czy 15 minutowe miasta ( ͡° ͜ʖ
Naprawienie stosunków z Unią Europejską i powrót na pozycję kraju aspirującego do bycia jednym z liderów (grzechem byłoby nie wykorzystać do tego doświadczenia i znajomości Tuska)
Mądrzejsza polityka zagraniczna (nie skłócanie się z dosłownie wszystkimi na arenie międzynarodowej - włącznie z #!$%@? USA)
Uwolnienie
@Magnusex1667: widze, ze jestes z tych co uwazaja ze chwilowki buduja dobrobyt
Otrzymamy 158,5 mld złotych, w tym 106,9 mld złotych w postaci dotacji i 51,6 mld złotych w formie preferencyjnych pożyczek. Zgodnie z celami UE znaczną część budżetu przeznaczymy na cele klimatyczne (42,7%) oraz na transformację cyfrową (21,3%). Pieniądze z KPO pomogą nam szybciej osiągnąć wyznaczone wcześniej cele.
Źródło: https://www.gov.pl/web/planodbudowy/o-kpo#:~:text=Otrzymamy%20158%2C5%20mld%20z%C5%82otych,szybciej%20osi%C4%85gn%C4%85%C4%87%20wyznaczone%20wcze%C5%9Bniej%20cele.
In vitro było za peuo finansowane
@Magnusex1667: wow, dostaniemy troche pieniedzy z ktorych wiekszosc i tak wplacilismy (bo jestesmy na granicy bycia platnikami netto), troche sie znowu zadluzymy, ale za to bedziemy mogli zrealizowac cele wyznaczone przez tego, kto nam udziela pozyczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A wszystko to za poklepanie po plecach xD