Wpis z mikrobloga

Chris Mellon: UAP – Korzyści i prawda przeważają nad strachem
https://ufonapowaznie.pl/chris-mellon-uap-korzysci-i-prawda-przewazaja-nad-strachem/

Christopher Mellon pojawił się dziś rano w Politico, gdzie opisuje historię swojego zaangażowania w UAP, porusza temat potencjalnego odzyskania wraku oraz korzyści z ujawnienia prawdy.

#ufonapowaznie #uap #ufo #usa
UFOnapowaznie_pl - Chris Mellon: UAP – Korzyści i prawda przeważają nad strachem
✨ ht...

źródło: maxresdefault

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pabick: sam sobie odpowiedziałeś wysnuwając swoje twierdzenie- również dobrze możesz być 200 osobą czy mieć schizofrenie( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@motvik: tylko skoro mniej osób mówi o ufo niż więcej, to większą szansa że coś nie tak z głową moze mieć ta mniejszość która jest czas ufo.
  • Odpowiedz
@Pabick: Powiedzmy, że masz racje i jest taka możliwość. Tak więc 1 schizofrenik przypada na 222-300 ludzi (zależnie od wieku)
USA ma 100 senatorów, a 12 z nich podpisało się pod ustawą UAP - coś się tu nie dodaje. Poruszając kolejny przykład, skoro mniej ludzi mówi o fizyce kwantowej i snuje kolejne teorie, czy to tez schizofrenicy? Raczej błędne koło.
  • Odpowiedz
@Pabick: Zastanawiałem się, aby napisać w nawiasie, że nie porównuje tych profesji, ale stwierdziłem, że na pewno się do tego nie przyczepisz i nie pójdziesz po najmniejszej lini oporu, aby coś ugrać i zrozumiesz absurd swoich wypowiedzi, w której dyskryminujesz ludzi ze względu na "ilość ludzi, która o tym mówi". No nic, myliłem się. W moim wpisie też nigdzie nie postawiłem tego na równi, a użyłem jako przykładu i zadałem
  • Odpowiedz
@Heekate: Bo co Ty porównujesz, badania nad fizyką kwantową, która jest potwierdzalna oraz masz pełno dowodów, z UFO na które masz 0 dowodów xD
  • Odpowiedz
@Pabick: Tak jak mówisz, nie ma żadnych dowodów na istnienie obiektów, których nie można zidentyfikować. Fizycy, naukowcy i ludzie mówiący o ufo to zapewne schizofrenicy, bo jest ich mniej. Ja oczywiście stawiam wszystko na równo, bo chciałem zobrazować twoje absurdalne założenie, masz racje i tak zakończmy. Ale, z tym że niby podważam istnienie fizyki kwantowej, to już naprawdę odleciałeś.
  • Odpowiedz
@Heekate: Raczej miłośników UFO bym przyrównał do miłośników różnych religii a nie naukowców.
Najpierw twarde dowody, a dopiero później można pogadać.
  • Odpowiedz