Aktywne Wpisy
ArtBrut +412
#rosja #wojna #ukraina #wojsko #polska #granica #terroryzm #bialorus #policja #strazgraniczna
Polski żołnierz został dziś ranny po ugodzeniu nożem przez migranta próbującego pokonać barierę na granicy z Białorusią. Wcześniej ucierpieli funkcjonariusze Straży Granicznej. Jednego z nich uderzono stłuczoną butelką,kolejny został ranny po ataku narzędziem,do którego był przytwierdzony nóż.
Pierwszej pomocy żołnierzowi udzielała funkcjonariuszka Straży Granicznej. Migranci zachowywali się agresywnie,atakowali rannego i udzielającą pomocy funkcjonariuszkę. Poszkodowanego i funkcjonariuszkę osłaniano samochodami. Żołnierz został przewieziony karetką
Polski żołnierz został dziś ranny po ugodzeniu nożem przez migranta próbującego pokonać barierę na granicy z Białorusią. Wcześniej ucierpieli funkcjonariusze Straży Granicznej. Jednego z nich uderzono stłuczoną butelką,kolejny został ranny po ataku narzędziem,do którego był przytwierdzony nóż.
Pierwszej pomocy żołnierzowi udzielała funkcjonariuszka Straży Granicznej. Migranci zachowywali się agresywnie,atakowali rannego i udzielającą pomocy funkcjonariuszkę. Poszkodowanego i funkcjonariuszkę osłaniano samochodami. Żołnierz został przewieziony karetką
ATAT-2 +176
Kiedyś myślałem że wykopki przesadzają ale teraz sam już nie wiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chyba, że ona sama to dla jaj wrzuca co by triggerować innych
#annalewandowska #lewandowski #lewandowska #logikarozowychpaskow #p0lka #heheszki
Chyba, że ona sama to dla jaj wrzuca co by triggerować innych
#annalewandowska #lewandowski #lewandowska #logikarozowychpaskow #p0lka #heheszki
patrzcie co znalazłem, aż absurdalnie się tego słucha teraz jak już w 2005 sugerowali wejście Ukrainy do UE
swoją drogą musze przyznać że Olek umi w angielski nie to co pan Andrew Dupa
#bekazpisu
Są różne teorie na temat skąd kwachu przyjechał. Co nie zmienia faktu, że post-komychy odcięty się od wschodu rozpoczynając akcesję do UE i NATO.
@jozef-dzierzynski: Duda też umie w angielski. Typ przez jakiś czas był przecież europosłem. Nie bałbym się o znajomość angielskiego u naszych polityków.
Z nich wszystkich w tym czasie największy problem miał Palikot. Ten problem nie polegał na tym, że Palikot nie rozumiał angielskiego, tylko miał trudności raczej gramatyczne.
Polska 2023. Najlepszym prezydentem nadal jest Kwaśniewski. Najlepszym premierem...Miller? Ja #!$%@?, trudno mi wskazać dobrego premiera (╥﹏╥)
pozwól, że przemówi za mnie Marcin Najman ( ͡º ͜ʖ͡º)