Wpis z mikrobloga

Fajnie gdyby kiedyś było tak w różnych barach, restauracjach czy nawet zwykłych sklepach spozyczych, że jak się kupi coś z pozycji danego miejsca i koniec końców zostawi się połowę czy nawet 1)3 to żeby kasa za całość nie przepadała klientowi, żeby było odejmowane od jego rachunku to, czego nie zjadł, czyli właśnie np 1/3 ceny.
Mam taki problem że kupuje nieraz dużo a nie mieszczę tego a kasa idzie się #!$%@?ć xd
Albo kwestia sklepów – kupujesz jakieś produktu ale jeśli nie dasz rady czegoś zjeść itd, masz to w nienaruszonym stanie, to oddajesz do danego sklepu i zwracają hajs. To było piękne xd
#jedzenie #rozkminy #przemyslenia #restauracja #gastronomia #zakupy #pieniadze #finanse
  • 5
@viciu03 dobrze by bylo jakby tyle zarcia w branzy spozywczej i gastronomicznej sie nie marnowalo. Jednakze to jest wszystkim wlascicielom na reke, bo zwiekszyliby zajwisko freeganizmu, a zmniejszyli prestiz lokali.