Aktywne Wpisy

Ryksa +38
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

vartan +25
Codzienna pogoda na ziemi przez 4,5 miliarda lat, aż ludzie zaczęli używać plastikowych słomek oraz butelek bez przytwierdzonych do nich nakrętek ( ͡º ͜ʖ͡º)
#globalneocieplenie
#globalneocieplenie
źródło: temp_file954611376277076143
Pobierz

źródło: STA
PobierzNie "słabymi ludźmi", tylko nie są debilami i cenią swój czas wolny.
Po wojnie ludzie którzy sobie przyjechali na tereny zdobyte swoje działki wyznaczali na zasadzie czterech patyków wbitych w ziemię i krzyczeli "moje". Warunkiem było to obrobić. Mieszkania były przyznawane na zasadzie "bo tak". I stąd te Wasze wielkie majątki.
To czy ktoś bierze nadgodziny lub czy umie wymienić kran, nie ma nic wspólnego z tym, czy ktoś jest "slaby" czy "twardy" lol
Brzmisz jak boomer, to chce się pocieszyć.
Komentarz usunięty przez moderatora
@assninja: woooah żadne z moich dziadków nie dorobiło się chociaż połowy tego. Na osiedlu dziadkow, gdzie wokół sami emeryci, to jak dzieci nie pomagaja, to starsi ludzie żyją bardzo skromnie, żeby nie powiedzieć w nędzy. Natomiast osiedle bardzo zadbane, dużo zieleni i kwiatów, ale oni sami o to dbają, nie wynajmują firmy.