Aktywne Wpisy

Mirki mam pytanie, cofałem dzisiaj samochodem i nie zauważyłem gościa z taxi i #!$%@?łem w niego. On zadzwonił do szefa wysłał mu zdjęcia szkody i szef powiedział że koszt wyniesie 1500 zł. Nie chcieli Policji ja też nie więc ugadaliśmy się i zapłaciłem mu kasę plus spisaliśmy oświadczenie że takowa kasa była przekazana. Czy mogą mi jakieś problemy robić w przyszłości czy raczej obejdzie się bez syfu?
#motoryzacja #kiciochpyta #stluczka
#motoryzacja #kiciochpyta #stluczka
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Nawet jedna znajoma opowiadała mi kiedyś jak jeden koleś tak jej się podobał na tinderze, że po prostu pojechała do niego się z nim przespać. On proponował, że najpierw ją weźmie na jakąś kolację czy drinka, a ona nawet tego nie chciała. Pojechała, dała mu tzipy, wróciła do domu, poszła spać i koniec historii. Wszyscy zadowoleni. Potem przy innych różnych okazjach opowiadała mi jak podbijają do niej jacyś różni kolesie, jak ją jakiś kumpel z pracy zaprasza do kina, jakiś inny zagaduje pod jakimiś pretekstami. I tak skaczą wokół niej, idealizując ją pewnie w swoich głowach, nie mając zupełnie pojęcia, że waliła się ostro z jakimś gościem, poznanym godzinę wcześniej na tinderze, którego nawet imienia nie znała i wtedy była tak naprawdę najbardziej zadowolona.
Nie miałbym nawet nic przeciwko temu, żeby czasem pobiegać za jakąś laską, pozdobywać ją, ale zupełnie mi się tego odechciewa kiedy mam świadomość, że siedzą sobie przystojniaki, szczęśliwie urodzeni farciarze, z dobrym ryjcem i dobrym wzrostem i laski po prostu wbijają do nich na chatę i się z nimi ruchają. Oczywiście takie odważne i bezpośrednie akcje robi tylko jakaś tam część kobiet, których akurat na #tinder jest nadreprezentacja, ale to i tak pokazuje jak pod tym światem, który wszyscy znamy jest coś jakby podziemie ruchania gdzie odwalają się różne #!$%@? akcje, które potem są słodkim sekretem tych wszystkich przeruchanych przy pomocy #tindera kobiet i oskarków, którzy nawet nie pamiętają imion tych lasek.
Na moim tinderze (krzywa morda) oczywiście same laski szukające długiego związku, czające się na mój hajs, moją energię, moje zasoby i wszystko inne co mogę im potencjalnie dać. Bez wahania zamieniłbym te wszystkie pijawki na jedną, która czuje do mnie to co tamta czuła do tamtego oskarka.
Pozostaje mi tylko wykorzystywanie hajsu na sponsoring i peklowanie tych lasek tak jak oskarki ale za kasę. W końcu raz się żyje.
#blackpill #redpill #tinder #zwiazki
Trafiłeś w
@PoncjuszPijak: Nie jest łatwo znaleźć partnerkę z takim podejściem
@PoncjuszPijak: uuuuu sedno, łap plusa
Ogólnie polecam obejrzeć teraz goats z fagatą a potem z ferrarim, unaocznia to jak to wygląda
@janburner: Jest jeszcze gorzej na świecie.
Mogłeś o tym nie słyszeć, ale niektórzy dostają od rodziców na urodziny więcej, niż Ty
Ja np. robię to dla smaku zwycięstwa i zdobycia. Wpada zdobycz i jej późniejsze losy mnie nie interesują. Moje ją zazwyczaj też. Nic, #!$%@?, tak nie smakuje w kwestii relacji damsko-męskich jak ta #!$%@? gra żeby
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@PoncjuszPijak: Trochę #!$%@?. Poszedłem do łóżka z trzema laskami na pierwszym spotkaniu, a chadlike za #!$%@? nie byłem. Byłem ulańcem, a dziewczyny może nie urody modelki ale atrakcyjne.
@HFL-przed-30: Trawa zawsze jest bardziej zielona po drugiej stronie. Nie rozumiesz, że to psuje charakter, rozleniwia, nie uczy szacunku do pieniędzy, wytrwałości i innych ważnych cech charakteru jakie będą przydatne przez całe życie. Identycznie z atrakcyjnością. Jak dobrze wyglądasz to ludzie mogą
@janburner: oprócz Wykopka, który wyraża sprzeciw