Aktywne Wpisy

apeee +606
Daily reminder.
Izrael rozpoczął wojnę, bo Iran pracował nad bronią atomową.
Ten sam izrael posiada ilość głowic, która jest owiana tajemnicą, odmawia podana szczegółów i nigdy nie zgodził się wpuścić niezależnych obserwatorów UN, żeby skontrolowali ten arsenał. Nigdy nie podpisał traktatu o nierozprzestrzenianiu broni jądrowej (NPT).
Ten sam izrael dokonuje właśnie ludobójstwa w Gazie.
Ten sam izrael morduje pracowników UN i organizacji humanitarnych.
Ten sam izrael ma całą stronę Wikipedii poświęconą rezolucjom
Izrael rozpoczął wojnę, bo Iran pracował nad bronią atomową.
Ten sam izrael posiada ilość głowic, która jest owiana tajemnicą, odmawia podana szczegółów i nigdy nie zgodził się wpuścić niezależnych obserwatorów UN, żeby skontrolowali ten arsenał. Nigdy nie podpisał traktatu o nierozprzestrzenianiu broni jądrowej (NPT).
Ten sam izrael dokonuje właśnie ludobójstwa w Gazie.
Ten sam izrael morduje pracowników UN i organizacji humanitarnych.
Ten sam izrael ma całą stronę Wikipedii poświęconą rezolucjom
źródło: _89496007_protest_getty
Pobierz
dran2 +149
Można by pomyśleć że szuranie obniżonym zderzakiem o beton to delikatna sugestia żeby już bardziej na chodnik się nie pchać. Otóż nie.
#warszawa #samochody #stopcham #patologiazmiasta
#warszawa #samochody #stopcham #patologiazmiasta
źródło: temp_file7956521720036476624
Pobierz

A może trzeba przeboleć, odłożyć i spełniać marzenia?
#podroze #rodzina #dzieci #kaszojad
źródło: 348952158_526782049666325_3478740397228934621_n
Pobierz@anonim1133: To może Bałkany, poza Chorwacją, a przynajmniej jej bardziej turystycznymi miejscowościami? Ale jak nie zapolujesz na jakieś tanie linie lotnicze odpowiednio wcześniej, tak co najmniej z 2-3 miesiące, to nie licz na to, że będzie tanio
@anonim1133: No to akurat nic dziwnego, raczej wszędzie mają osobne cenniki na główny sezon, jeszcze inny na okolice, a zupełnie inny na pozostały czas. Bardziej nawet mówiłem o tanich lotach, bo tutaj masz zasadniczo dwa wybory, albo lecisz tam gdzie chcesz i zamawiasz kilka miesięcy wcześniej, albo lecisz tam, gdzie akurat
@anonim1133: No raczej jest jeszcze główny sezon. No ale to jak poszukasz na stronie hotelu to pewnie znajdziesz taką informację kiedy konkretnie mają te terminy
Ja sam byłem na początku grudnia i wciąż było ciepło, ale już nie upalnie. Korzystałem z Bookingu, ale z tego co pamiętam w AirBnb też było całkiem sporo opcji do wyboru. Na Malcie angielski jest językiem urzędowym, więc nie będzie problemu z dogadaniem się; kraj jest pełny angielskich emerytów ;)
Polecam też skorzystanie z wycieczki z polskim przewodnikiem, ja byłem chyba