Aktywne Wpisy

sikpi +45
Pan dziad łaskawy jest, oszczędza na drogach i na zusie i o takich rzeczach śmie jeszcze dyskutować
Co on myśli że mi łaskę robi czy co xD ja nie muszę u niego jeździć
#zycietruckera
Co on myśli że mi łaskę robi czy co xD ja nie muszę u niego jeździć
#zycietruckera

źródło: 17522100291998800761843845495845
Pobierz
kopek +22
Może mi ktos powiedzieć po co #rozowepaski robią sobie takie wielkie tylki? To jakaś oznaka atencji? Bo piękne to to nie jest. Doopa jak u konia i zazwyczaj zero p----i.
Izrael rozpoczął wojnę, bo Iran pracował nad bronią atomową.
Ten sam izrael posiada ilość głowic, która jest owiana tajemnicą, odmawia podana szczegółów i nigdy nie zgodził się wpuścić niezależnych obserwatorów UN, żeby skontrolowali ten arsenał. Nigdy nie podpisał traktatu o nierozprzestrzenianiu broni jądrowej (NPT).
Ten sam izrael dokonuje właśnie ludobójstwa w Gazie.
Ten sam izrael morduje pracowników UN i organizacji humanitarnych.
Ten sam izrael ma całą stronę Wikipedii poświęconą rezolucjom UN (za akty agresji, łamanie pokoju itd.)
#izrael #iran
źródło: _89496007_protest_getty
Pobierzźródło: GS7GqC3XIAAzlT2
Pobierzalbo o tym, jak to iran funduje organizacje terrorystyczne jawnie gloszące śmierc całemu izraelowi (i USA w sumie też)?
albo jak skuteczne były rozmowy w sprawie atomu między USA i Iranem?
w sumie czemu nie pozwolić reżimowi i terrorystom na atom, co złego może się stać
Komentarz usunięty przez moderatora
Dlaczego Pakinstan będący mocarstwem atomowym i wspierajacy Talibów im nie przeszkadza?
To izrael jest panstwem terrorystycznym z atomem.
Mówisz o odpowiedzi Iranu na zabicie przez izrael Nasr Allaha, Hanijjego i i irańskiego generała Abbasa Nilforuszana?
Nie ma żadnych sentymentów, jest tylko obojętność wobec nich.
Możesz sobie insynuować co ci się w główce uroiło, nie rusza mnie to
przekonałeś mnie: atak na izrael uzasadniony, świeć Panie nad ich duszami i daj im b--ń nuklearną.
Rozmowy były zerwane przez Trumpa na początku jego pierwszej kadencji prawdopodobnie pod wpływem Izraela. Teraz dosłownie Izrael znów zaatakował Iran bo do kolejnych rozmów dyplomatycznych miało dojść z USA po zerwaniu ich w 2018. Rezygnacja z
@Iliilllillilillili: Pewnie tak, tak samo jak ataki wcześniejsze Izraela na Iran. Zaś nowe rozmowy USA z Iranem nt rozbrojenia miały się właśnie dzisiaj rozpocząć i
A to jest nam jak najbardziej na rękę
i mówili tam też, że Izrael nie zaatakował akurat przed przełomowym momentem w negocjacjach, czy przed powrotem do negocjacji jakichkolwiek, bo te rozmowy w 2025 odbywały się cały czas, i nie zmierzały do porozumienia, i każdy o tym wiedział. iran tam też oczywiście pod
Czyli również może to być zero i blef.