Wpis z mikrobloga

#andromeda @Andromeda_YT taka światła dziewczyna w sprawach geopolityki a nie zna zasad panujących w internecie? Nie, raczej była świadoma tego zabiegu szczucia cycem.
Zrobiła to świadomie, po prostu liczą się kliknięcia.
Obniżenie kultury w przestrzeni publicznej postępuje.
Proponuję następne odcinki rób tak to jeszcze więcej spermiazy przyleci:
#heheszki #bekazpodludzi #logikarozowychpaskow
P.....a - #andromeda @Andromeda_YT taka światła dziewczyna w sprawach geopolityki a n...

źródło: 4_Screen-Shot-2021-05-20-at-153801

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pimenistka: to przestań się tym emocjonować w takim razie. Twoje oburzenie ma skutek odwrotny od zamierzonego. Gdyby nie ty nawet bym nie wiedział że ona istnieje. Na mnie cycek wrażenia nie robi ale zaraz znajdzie się dwudziestu spermiarzy którzy pójdą na jej kanał i utwierdzą ja w przekonaniu że tak należy robić.
  • Odpowiedz
@Pimenistka: Umówmy sie, gdyby większość facetów nie była takimi spermiarzami, cuckami, to te szczucie cyckami g---o by jej dało. Także problem nie leży w niej, a w facetach spermiarzach. Kto normalny komentuje c--e "oo w końcu KONKRETNE argumenty" albo "fajnie było dopóki narzeczona nie zobaczyła".

Tylko żałosne cucki albo spermiarze.
  • Odpowiedz
@MWittmann: tak wina facetów że dziewczyna daje swoje c---i w centrum kadru, to nie jej wina i ona nawet tego nie chciała, ona chce merytorycznie wypowiedzi,iec się o temacie a ja zmyślam jakieś kłamstwa.
Normalna dziewczyna by nigdy czegoś takiego nie zrobiła, spójrz na Anne Dyner, ona szczuje cycem? No właśnie.
Kwestia reprezentowania sobą jakiegoś poziomu.
  • Odpowiedz