Aktywne Wpisy
comanchee +13
Ej mirki z #wykop30plus, czy zauważyliście w swoim życiu pewien moment, gdy ostatnie grupy towarzyskie się rozsypują, ludzie okopują się w związkach i nie wychylają poza nie nosa, z wyjątkiem własnych najbliższych przyjaciół? Chyba znalazłem się w takim punkcie, gdzie dawni znajomi przestają się do siebie odzywać, nikt niczego już nie proponuje i wychodzi że wszystkim to pasuje.
Croll +1
Mircy mam pytanie jest jakiś sposób żeby uzupełnić żelazo bez tabletek? Choruję na WZJG, byłem w szpitalu i przy wypisie dostałem receptę na żelazo. Niestety przyjmowanie żelaza w tabletkach wywołuje straszne objawy, bóle brzucha, zaparcia, gazy i to jest tak nasilone, że nie jestem wstanie funkcjonować, do tego ciemne stolce itd Pierwszy raz w życiu nie jestem wstanie przyjmować przepisanych tabletek. #zdrowie
Ogólnie Botezki grają nieźle, ale na tle magików jak Carlsen wypadają tak bardzo źle, jakby grał ze mną.
Podejrzewam że to musi boleć, zwłaszcza że widać po niej, że bierze to bardzo emocjonalnie do siebie i niemal personalnie.
Btw. Chad Magnus ją w końcu „adoptował”? Xd
#szachy #botez #magnuscarlsen