Aktywne Wpisy

atteint +120
utknąłem w windzie w centrum handlowym.
pomoc ze strony ochrony obiektu okazała się c---a warta, więc czekam na dotarcie zewnętrznego technika c--j wie skąd i za ile.
mam ze sobą namiot i końcówkę wkładu w efajce. gdybym miał zapaliłbym jointa.
pomoc ze strony ochrony obiektu okazała się c---a warta, więc czekam na dotarcie zewnętrznego technika c--j wie skąd i za ile.
mam ze sobą namiot i końcówkę wkładu w efajce. gdybym miał zapaliłbym jointa.
źródło: 1000001563
Pobierz
Megasuper +358
Kto daje napiwki w restauracjach wspiera patologie
źródło: temp_file1455790165215871587
Pobierz

O czym ty p--------z? Prawda, nawet najbardziej brutalna jest nadal prawdą. I prawdą jest, że brzydki, niski facet jest śmieciem w oczach kobiet nie uwzględniając jakichś skrajnych wyjątków, a co najwyżej traktowany tylko jako provider. Lepiej żeby komuś to uderzyło w samoocenę teraz niż żeby stracił swój czas, pieniądze i zdrowie psychiczne na coś, co nie przyniesie mu nigdy pożądanych rezultatów.
A to, żeby blackpill głosił, że taki facet jest
I ty próbujesz tym obalić blackpilla? Większość ludzi jest z natury złych. Może lepiej, że anony nie pajacują do tak zepsutych osób? I nawet
Ja dopiero wróciłem po melanzu na chatę i nawet nie muszę cię wyjaśniać, bo cały tag ma z ciebie bekę, a redpill sam siebie wyniszcza swoimi bezsensownymi postulatami.
Wasz śmieszny redpill to kalka femizmu skierowana w stronę facetów. Wmaiwa się każdemu że można zdobyć kobietę tylko po to
I dlaczego jest to niby dobre? Kiedyś niewolnicy też utrzymywali swoich właścicieli i przyczyniali się rozwoju społeczeństwa. Jeśli społeczeństwo nic nie zapewnia ludziom albo tylko ich części to najzwyczajniej powinno upaść. I kto bardziej skorzystał na