Aktywne Wpisy

Piter1489 +68
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

adam-yxz +29
#izrael #iran
Nie wiem jak bardzo trzeba mieć ograniczone horyzonty żeby popierać zbrodniczy reżim w Iranie. Iran jest bliskim sojusznikiem naszego największego wroga - Rosji. Popieranie Iranu tylko dlatego, że nienawidzą Izraela to po prostu żałosne. Chociaż mam taką teorię że prawakom imponuje ten reżim i może mają jakąś nadzieję, że udaloby się wprowadzić coś podobnego i przez to być może zobaczyliby w końcu żeńskie gonady na własne
Nie wiem jak bardzo trzeba mieć ograniczone horyzonty żeby popierać zbrodniczy reżim w Iranie. Iran jest bliskim sojusznikiem naszego największego wroga - Rosji. Popieranie Iranu tylko dlatego, że nienawidzą Izraela to po prostu żałosne. Chociaż mam taką teorię że prawakom imponuje ten reżim i może mają jakąś nadzieję, że udaloby się wprowadzić coś podobnego i przez to być może zobaczyliby w końcu żeńskie gonady na własne

po 15 larach od ślubu widzę ile błędów wychowawczych zostalo wdrożonych w życie. Mysle sobie dobrze że szybko zerwalem pępowinę, czego nie zrobila siostra i widze jak to sie odbija. Także odcinajcie pępowinę czem prendzej.
toksyczna matka, teraz widzę. chcąca mieć wszystko idealnie i pod kontrolą. Łacznie z wyborem tapety na ścianę. Siostra dzwoni do niej codziennie, ze mala zrobika kupkę, ze wkasnie gotuje zupę.. itd. ja jako 20 latek dzwoniłem i pytalem czy mogę zostać na noc u koleżanki... spotkalem się z odmową i się grzecznie posłuchałem.
Ale mimo wszystko jednak lepiej niż Dom Dziecka.
albo spotykasz się z dziewczyną ktora sie jej nie spodobała, i Ci matka wymyśla fakty ze po co to tyle zachodu.. ze nie mam czasu bo studia itp ..ehh