Aktywne Wpisy
SereneCipher +4
Czym według was jest miłość?
kleksiq +76
Muszę się komuś wygadać.
Dziś zmarła moja Mama, rozległy zawał serca. Serce nie podjęło pracy po Koronografi...
Może na szczęście nie wiedziałem rko na Rce. Ojca reanimowałem i ten widok zostanie ze mną do końca życia. Tu zimne bezduszne ciało. Przez ostatnie 8 lat w Domu Opieki, przeszła dwa udary. A teraz zamiast Dom opieki będzie cmentarz...
Dziś zmarła moja Mama, rozległy zawał serca. Serce nie podjęło pracy po Koronografi...
Może na szczęście nie wiedziałem rko na Rce. Ojca reanimowałem i ten widok zostanie ze mną do końca życia. Tu zimne bezduszne ciało. Przez ostatnie 8 lat w Domu Opieki, przeszła dwa udary. A teraz zamiast Dom opieki będzie cmentarz...
Skoro szacunkowo pobrań było 19 milionów. A gra dziennie zarabia 50 000$. Proporcjonalnie gra, która ma 10 000 pobrań, czyli tak średnio musiałaby zarabiać 1000$ dziennie. Przecież to niemożliwe. Coś chyba oszukane to wszystko
Ktoś mi wytłumaczy skąd taki wynik na samych reklamach?
#android #ios #gry #biznes
@flager: źle . sorki
Gdyby pierwsza liczna pobrań była równa np. 19*10^20 i musiałbyś wyliczyć zysk dla 19 pobrań, to także zrobisz taki śmieszny łańcuch.
Nie mówię, że twoja metoda jest niepoprawna albo głupia, jest po prostu nieefektywna. Nie lepiej policzyć ze zwykłej proporcji?
średnio 10$, nie każdy użytkownik daje tyle samo
@flager: ze zwykłej? a moja jaka była
A twoja była błędna, bo machnąłeś się o kilka rzędów wielkości w wyniku.
@flager: a to wiem
@flager: no w sumie.. Uznałem, że mój wpis to wszystko do mnie :D