Aktywne Wpisy

RTX 4060 Ryzen 5 5600. W Kingdom Come 2 na ultra z DLSS 70-80 fps.
Mam tę kartę od roku i jest zaje*ista. Jedyna gra, z którą do tej pory musiałem iść na ustępstwa to Indiana Jones, a poza tym jest bajka. A ile się nasłuchałem od internetowych ekspertów, że mam kastrata i że za chwilę będę grał na minimalnych XD Beka z was.
Pozdrawiam z Henryczkiem <3
#gry #
Mam tę kartę od roku i jest zaje*ista. Jedyna gra, z którą do tej pory musiałem iść na ustępstwa to Indiana Jones, a poza tym jest bajka. A ile się nasłuchałem od internetowych ekspertów, że mam kastrata i że za chwilę będę grał na minimalnych XD Beka z was.
Pozdrawiam z Henryczkiem <3
#gry #
źródło: temp_file1366574635575997938
Pobierz
hub_bub +11
Mega dziwi mnie wycena Meta i Alphabet.
Obecnie Google to kompletne dno, kompletnie nie radzą sobie z zalaniem wyszukiwarki przez strony tworzone przez AI.
Jak szukasz jakichś porad zakupowych czy sprzętowych to przekierowuje nawet nie na prawdziwe serwisy, tylko strony zapleczowe. Jak szukasz informacji o filmach - proponuje halucynacje napisane przez AI. Plotki nt. celebrytów - np. kto ile zarabia - wyświetla kompletnie nieprawdziwe serwisy ze zmyślonymi informacjami.
Jak
Obecnie Google to kompletne dno, kompletnie nie radzą sobie z zalaniem wyszukiwarki przez strony tworzone przez AI.
Jak szukasz jakichś porad zakupowych czy sprzętowych to przekierowuje nawet nie na prawdziwe serwisy, tylko strony zapleczowe. Jak szukasz informacji o filmach - proponuje halucynacje napisane przez AI. Plotki nt. celebrytów - np. kto ile zarabia - wyświetla kompletnie nieprawdziwe serwisy ze zmyślonymi informacjami.
Jak

#redpill #blackpill #bluepill #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
źródło: comment_1664919279kQqumzVTTMozELSmWiSvG5,w400
PobierzAle tak szczerze co Cię obchodzi czyjeś ocenianie się?
Jak ktoś jest przeciętny z wyglądu lub nie ma nic życiowo do zaoferowania a szuka modelki lub kobiety sukcesu no to wiemy ze efekt będzie tego marny.
Oczywiście hipergamia działa w obie strony bo mamy laski i facetow ktorzy naogladali sie instagrama i teraz szukają ideału. Z mała różnica ze facet jest często bardziej racjonalny i faktycznie zaczyna rozumieć czego powinien
Wiesz w pewnym sensie się z Tobą zgadzam. Staram się nie generalizować, jednak sam widzę po czesci wśród znajomych jak niektóre laski są ciagle same bo da się wyczuć że szukają czegoś ponad swoje możliwości.
Oczywiście jak laska jest rozgarnięta i myśli dojrzałe to na spokojnie znajdzie kogoś w swoim przedziale albo nawet kogoś poniżej i będzie szczęśliwa, natomiast okres takiej dojrzałości znacznie się u kobiet opóźnił.
Dokładnie tak jest. Jak komuś pompujesz mocno atencję to nagle obrasta mocno w piórka i pozycjonuje się wyżej. Ale jest to zgubne bo dużo czasu może minąć zanim laska zorientuje się ze nie stworzy szczęśliwego związku z kimś dla kogo nic nie znaczy.
Ale to samo tez się może tyczyć facetów.
@pieczony_szczur_z_ogniska: Rynek jest tak przegrzany ,że nawet nie pomógł