Aktywne Wpisy

Futerix +49
U mojego dziecka w szkole postawili automat ze słodyczami, są snikersy, chipsy i cola itp. Do automatu kolejka jak za dawnych czasów, małe dzieci stoją z nosami przyklejonymi do szyby, woźna pilnuje, żeby się automat nie #!$%@?ł, no cyrk po prostu. Mój dzieciak mnie dzisiaj prosił, czy może jutro wziąć do szkoły pieniążka i sobie coś wybrać. Staraliśmy się go wychowywać bez słodyczy, wpajać zasady zdrowego żywienia, ale wszystko wydaje mi się
Kopyto96 +191
Wyobraźcie sobie mały dom na obrzeżach miasta, dwójkę dzieci i wakacje raz do roku? Brzmi w miarę normalnie? A no nie, to jest życie premium, możliwe tylko dla milionerów. A będzie tylko gorzej.
Jeśli startujecie od 0, bez odziedziczonego spadku czy zabezpieczenia od rodziny w postaci jakiegoś dochodu pasywnego, to nawet zarabiając bardzo dobre pieniądze, nie dorobicie się takich widoków prędko, albo wcale, bo zanim do czegokolwiek dojdziesz, będziesz już za stary
Jeśli startujecie od 0, bez odziedziczonego spadku czy zabezpieczenia od rodziny w postaci jakiegoś dochodu pasywnego, to nawet zarabiając bardzo dobre pieniądze, nie dorobicie się takich widoków prędko, albo wcale, bo zanim do czegokolwiek dojdziesz, będziesz już za stary
Przecież to taka sytuacja, która nie prowadzi do niczego, co może być uznane za jakiś progres albo pokonanie problemu. Albo ja jestem #!$%@? albo... No właśnie.
Tak sobie czasem myślę, że wybranie swojej żony w wieku 23 lat to jeden z największych idiotyzmów, których może dokonać facet. Nie da się w tym wieku mądrze wybrać samemu partnerki... Za mała wiedza życiowa i za mała próba.
#redpill #logikaniebieskichpaskow #malzenstwo #zwiazki
U Was coś się stało, że Twoja kobieta przestała się starać. Może uznała, że jej starania i tak nic nie dawały, więc się poddała. Może ma depresję i trzeba jej pomóc. A może jej intencje nie są czyste. W każdym
@k44tajemnicza: 99% kobiet z FB właśnie zamiast pogadać z partnerem to wypłakuje się i marudzi jak to one mają z nim źle ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ
Gdyby było inaczej, to niektóre tagi na wykopie dawałyby bardzo słabe świadectwo na temat mężczyzn ;)
Jak reagujemy? A jakie to ma znaczenie, to małżeństwo jest martwe
Ty zadbaj o kilka spraw: nie daj się wrobić w przemoc, szykuj plan jak chronić majątek, nagrywaj odpały
Nie pamiętam czy masz dzieci, jeśli tak to otaczaj je miłością i opieką
A jak cię żona ignoruje i ma w dupie, to lepiej bo masz spokój, lepsze to niż awantury z borderką
@terminator800: jak dobrze trafisz to niekoniecznie xD
@terminator800: Nio tak około 10 lat za wcześnie.