Aktywne Wpisy
Sasanka9 +3
_Blanche_Barton +68
#depresja nie potrafię tego zrozumieć, dlaczego z osoby która ogarniała wszystko, po szczegóły jak wymycie kurków od kuchenki i staniem w progu domu by sprawdzić jak mój dom będą widzieli goście, stałam się nikim, stałam się osoba która nie myje włosów przez tydzień, która zamiast jedzenia woli kupić piwo i nie jeść nic, której totalnie nie obchodzi co pomyślą ludzie jak wchodzę do jedynego sklepu na wiosce w pidżamie. #!$%@? czy to
No i normalne zasady piłki nożnej a nie na siłę urozmaicane ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Za granicą takie prawdziwe freakowe mecze są mega hitami.
#famemma
@marv0oo: każdy niech się ceni na ile chce, nic nam do tego, ale po pierwszej edycji pewnie MOVE skorygował stawki, żeby zarobić/wyjść na plus. Tak samo już nie będzie 8 drużyn tylko chyba 6. Na takim evencie możesz nie tylko zarobić, ale też zyskać nowej publiki jeżeli się ciekawie zaprezentujesz.
@CeZ_: nie każdy potrzebuje nowej publiki z takiego źródła. Na poprzednim MOVE miałeś np. Boxdela. Myślisz, ze on cokolwiek zyskał na tym występie?
Sorry, biznes is biznes. Jak ktoś chce topowych influ, to musi płacić topowe stawki.
@marv0oo: tutaj zgoda, po przyszłych ogłoszeniach zobaczymy, czy będą brali "tiktokerów" czy isamu miał zbyt duże wymagania