Aktywne Wpisy

wykop +9
Dzień dobry, Wykop (ツ)
W ostatnich dniach pojawiło się kilka drobnych usprawnień w serwisie, o których śpieszymy Was poinformować. Wdrożyliśmy między innymi poprawki do ankiet; w tagach autorskich uwzględniliśmy czarne listy; zmieniona została wybierałka do lenny faceów; naprawiliśmy również możliwość dodawania innych kont społecznościowych na swoich profilach, a obecnie pracujemy nad kolejnymi sugerowanymi przez Was zmianami.
Wiele Waszych ostatnich zgłoszeń dotyczyło aplikacji iOS. Zdajemy sobie sprawę, że na tym etapie nie spełnia
W ostatnich dniach pojawiło się kilka drobnych usprawnień w serwisie, o których śpieszymy Was poinformować. Wdrożyliśmy między innymi poprawki do ankiet; w tagach autorskich uwzględniliśmy czarne listy; zmieniona została wybierałka do lenny faceów; naprawiliśmy również możliwość dodawania innych kont społecznościowych na swoich profilach, a obecnie pracujemy nad kolejnymi sugerowanymi przez Was zmianami.
Wiele Waszych ostatnich zgłoszeń dotyczyło aplikacji iOS. Zdajemy sobie sprawę, że na tym etapie nie spełnia

sildenafil +422
Kolejny bohaterski czyn ukraińskiej straży granicznej: złapali uciekających przed śmiercią na wojnie trzech mężczyzn w wieku od 18 do 21 lat, a następnie zrobili sobie z nimi zdjecie, w celu ośmieszenia w internecie i pokazania, że chcieli być na równi z kobietami.
Ich koleżanki w tym samym czasie mieszkały już od kilku miesięcy w Polsce, Niemczech lub Wielkiej Brytanii i planowały czy na wakacje w tym roku pojechać do Paryża czy do
Ich koleżanki w tym samym czasie mieszkały już od kilku miesięcy w Polsce, Niemczech lub Wielkiej Brytanii i planowały czy na wakacje w tym roku pojechać do Paryża czy do

Zmieniam delikatnie garderobę, materiałowe spodnie zamiast bojówek czy jeansów, koszula zamiast większego t-shirta, pantofle pod kolor paska... itp... i tutaj pojawia się problem, co z pistoletem :) Jako że jak założę marynarkę to spoko, nie widać, ale marynarkę czasem trzeba zdjąć a w lato zostawić w domu. Jest tutaj jakieś sensowne rozwiązanie?
Dopuszczam możliwość zakupu mniejszego egzemplarza. Obecnie mam SW99, który do skrytego noszenia może idealny nie jest ale nigdy nie było problemu z ukryciem go.
ps. mam nadzieje że to pytanie nie wywoła dyskusji na temat nosić czy nie nosić albo że w PL jest bezpiecznie i nosić nie trzeba...
#strzelectwo #bronpalna
@Polinik: tylko jak organem wydającym jest żandarmeria wojskowa ;)
jeśli to nie bait to ja prdleeeee
jestes jakims gangsterem czy masz trzaski i czujesz sie bezpiecznie wsród ludzi mając broń palną do dyspozycji
@EnderWiggin: sw99 nie ma zewnętrznego bezpiecznika
Nie jestem prawnikiem ale na moje to z uwagi na brak okrycia wierzchniego broń w kaburze wewnętrznej mimo, że częściowo widoczna, powinna spełniać zapisy ustawy. Z tym, że:
1. Policja mimo wszystko może się przyczepić
2. Jeżeli nosisz broń do obrony to jednak lepiej, żeby potencjalny agresor jej nie widział
3. Ludzie mogą dziwnie
@draen:
Z mojego doświadczenia im bardziej broń widoczna tym bardziej broniarz niewidoczny. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nigdy sąsiedzi mnie tak bardzo nie zauważają, jak wtedy, kiedy wyciągam karabinek z bagażnika. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wiesiu2: w teczce
@wiesiu2 odchylana kabura iwb z zewnętrznym klipsem. Ew. lekka, sportowa, lniana marynarka - można ją nosić nawet w upały i nie roztapiasz się, jednocześnie masz komfort zasłonięcia wystającej części pistoletu.