Aktywne Wpisy
smuteczek2000s +137
Dzień dobry
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
Querly96 +91
#bekazpisu #inflacja #taniotojuzbylo
że odechciało mi się chipsów ;) Smaczne czeskie chipsy, ale prawie 50kc to już moc. Nawet najdroższe dotychczas lays są tańsze.
@strfkr: o znalazł się pan pt. "jak za drogie to zrób sobie sam". Zaraz będziemy wszyscy młyny stawiać i piece do wypieku chleba xD
Jak już jesteś to daj od razu przepis na bezołowiową 95, bo zaraz po wyborach będzie po 12 zł /l ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Imo takie komenty piszą najczęściej ludzie którzy regularnie dają się dymać na stawce za godzinę w swoich januszexach
@quercy: #!$%@?, kto normalny ma #!$%@? o to gdzie ludzie jeżdżą na urlop xD
@nocny-mirek: to tez jest gówno bo dalej ma tłuszcz rafinowany przetworzony termicznie. co prawda 2x mniej ale dalej ma go sporo + akrylamid. Chipsy z założenia są niezdrowe. Poza tym do pieczenia Ovenów nie uzywa się plasterkó ziemniaka tylko "płatki ziemniaczane" uformowane, czyli de facto odpadki ziemniora przetworzone...
Jak chcesz bez syfu to tylko chrupki kukurydziane bezsmakowe choc
Biorąc pod uwagę, że są zajebiste - żyjemy w najlepszych czasach dla Pringlesów, odkąd pamiętam były co najmniej połowę droższe.
@KimUnYest chore, ostatnio kupowałem na domówkę i 3 paki wyszły tyle ile pół litra (wódka też droga). Czas znaleźć jakieś inny zamiennik na przekąskę
@nocny-mirek: Chcesz to sprzedam ci i za 20