Aktywne Wpisy
Koziom +48
Generalnie też macie wrażenie, że ten rząd się pogubił i panuje chaos informacyjny?
#powodz
#powodz
drivex +28
#powodz
czy to normalne ze cywile ratują miasto? gdzie ten p--------y rudy, gdzie dyspozycje, gdzie jest straż, policja, wojsko z pólnocy polski gdzie jest susza
ja p------e, wał umacniają cywile
rudy
czy to normalne ze cywile ratują miasto? gdzie ten p--------y rudy, gdzie dyspozycje, gdzie jest straż, policja, wojsko z pólnocy polski gdzie jest susza
ja p------e, wał umacniają cywile
rudy
#p0lka #przegryw #blackpill #redpill #tinder #logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki #szarpankizzyciem
Bo ty tak powiedziałeś? XD
A to jakie rozwiązanie przewidujesz? Kobiety na stos? Albo jak przegrywow się samica znudzi to ma prawo zabić? XD
Jeszcze jakbyś tak znał definicje słowa cuckold ale jak większość na tagu znaleźliście sobie jakiś epitet nie rozumiejąc znaczenia lol
To jest przede wszystkim sprawa bardzo polityczna i - moim zdaniem - jest tak długo ciągnięta tylko dlatego, że ktoś chcę się na Kazku odegrać. Może to pisiory, a może Isabel jest córką jakiegoś wysoko postawionego byłego agenta SB/WSI/cokolwiek.
Ja bym tego nie brał na poważnie, to bardziej happening polityczny. Jesteśmy Simplandią jesli chodzi o
ooo, juz jest argumentum absurdum XD
@Notes: Co? Skąd ten pomysł? Podaję rigczowe rozwiązanie: niech były mąż nie płaci alimentów na byłą żonę.
Ale dałem ci plusa, bo faktycznie dużo przegrywów nie rozumie słów i wszystkich wyzywają od cuckoldów.
@kamil-tika: Tak jest. Ale Kaziukowi to dałbym jakiś medal z plastiku (owinięty złotkiem od czekolady) za unaocznienie wszystkim beciakom co to znaczy kierować się siusiakiem a nie głową.
@Notes: Nie. Wystarczy nie brać ślubu xd
@Mrbimbek: ale oni nie mają dzieci, tylko on płaci na byłą żonę, bo jej się stopa życiowa obniżyła po rozwodzie.
Oczywiście, ze ta jego druga to pasożyt, ale cóż, taka karma.
@Notes: takie słowa jak debil czy s------n też mają swoje definicje, ale używa się je jako obelgi.
A co do wjazdu OPa to ma rację, że kto jak kto, ale premier kraju to jednak miał wpływ na ustawodawstwo więc jak teraz ma płacić alimenty nie na dziecko tylko dorosłego człowieka i nie proponował zmian w tym zakresie, to nie ma prawa narzekać ani