Aktywne Wpisy

Lenalee +88
Smutno mi ;-;
Czaiłam się przez dwa dni i zrobiłam kilka podejść żeby ukraść czaszkę panu gawronowi (rip [*]) bo ciągle ktoś kręcił się w pobliżu, więc trochę wstyd było grzebać przy truchle. W końcu udało mi się ją zabrać, mimo że i tak jakiś dziadek z pieskiem widział co robię (no ale już było za późno żeby uciec z miejsca zbrodni)
Przeniosłam ją ponad kilometr żeby położyć obok mrowiska. Mrówki od razu
Czaiłam się przez dwa dni i zrobiłam kilka podejść żeby ukraść czaszkę panu gawronowi (rip [*]) bo ciągle ktoś kręcił się w pobliżu, więc trochę wstyd było grzebać przy truchle. W końcu udało mi się ją zabrać, mimo że i tak jakiś dziadek z pieskiem widział co robię (no ale już było za późno żeby uciec z miejsca zbrodni)
Przeniosłam ją ponad kilometr żeby położyć obok mrowiska. Mrówki od razu
źródło: DSC00036
Pobierz
JonaszSynGrazyny +728
Jak ostatnia pipa rysnalem dziś Pana na parkingu. Wyjeżdżając, przodem. No jak leszcz. No mówię kij trza czekac. Pan wraca z dziećmi z zakupów, dostrzegł i widzę jak zwalnia załamany. Mówię halo to Pana, bo to ja winowajca. Chłop tak się ucieszył, że poczekałem i nie kombinowałem, taki był mily, uprzejmy i układny, że aż mi w---w minął zem taka niemota. A później jeszcze się okazało, że mam prawo raz na 3

Czy dla niego te spadki są wtedy jak ceny mieszkań wzrastają o 50% w 2 lata, a potem w jakimś miesiącu ceny spadną o 1%?
#nieruchomosci #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie
@Niss: wygląda na to, że tak. Jak kiedyś zapytałem go co ma z tego swojego spamowania to mi napisał, że plusy XD
I spłacasz przez ten czas kredyt najemcy, czy ciążysz rodzicom?
źródło: flat,750x,075,f-pad,750x1000,f8f8f8.u2
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
@Pomarancza_2310 Trochę siedziałem w Portugalii i we Włoszech, obecnie rok wynajmuje pokój z dziewczyna (w sumie dwa). W jednym śpię w drugim pracuje. Z rachunkami, skrytka i garażem podziemnym kosztuje mnie to całe 1500zl XD Od nowego roku planuje zimę spędzić w Tajlandii, a Ty co? Wakacje
Co tam gniazdowniku się spłakałeś? VPN zapięty?
a to nie ty przed chwila napisales ze jest oki bo ceney rosna i pensje rosna, tylko te wzrosty cos sie rozjechaly?....
@ksiezycoweNieruchy:
no to policzmy - mam 200k, które mógłbym wydać na wpłatę własną. Obecnie te pieniądze w 2/3 pokrywają mi Pana Landlorda. Do tego nie mam obciążenia w postaci 4k zł miesięcznie, które musiałbym przeznaczyć na spłatę kredytu - zamiast tego mogę je inwestować w firmy które coś produkują, a nie betonowe puszki z powietrzem. Jak będzie kredycik 2% to się zastanowię czy nie kupić kurnika bo jednak 2600zł miesięcznie
Masz tekst pod spodem, ale Ci go przetłumaczę bo nie wiem - może takie sformułowanie jak redemption request jest Ci totalnie obce skoro drugi raz mnie o to pytasz za pierwszym razem musiałeś nic nie zrozumieć.
Urzędnicy ostrzegają, że niektóre fundusze mogą mieć trudności ze spełnieniem żądań zwrotu inwestycji (redemption requests). W praktyce oznacza to, że jeżeli wiele osób naraz zechce wyjąć swoje pieniądze z funduszu, fundusz może nie
@ksiezycoweNieruchy: pytanie czy na pewno proporcjonalnie do zarobków, czy raczej do zdolności kredytowej
Patrząc na dane widzę duże spadki cen w momencie urwania się kredytu we frankach (czyt. spadku zdolności kredytowej), szybszy wzrost cen w efekcie stóp 0% w pandemii (wzrost zdolności kredytowej) i zahamowanie