Wpis z mikrobloga

Prawie się popłakałem jak zobaczyłem tą zakochaną parę na tiktoku. Ja już nigdy nie będę miał 15 lat i nigdy nie przeżyję nastoletniej miłości. Jestem dorosły, mój czas na pierwsze miłości już minął. Ten widok mnie strasznie zabolał, oni na siebie patrzą jak w obrazki święte a na mnie nigdy nikt tak nie spojrzy.
#przegryw
diagnoza-przegryw - Prawie się popłakałem jak zobaczyłem tą zakochaną parę na tiktoku...

źródło: Screenshot_20230519_071148_TikTok

Pobierz
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@diagnoza-przegryw: z tym nigdy to przesadzasz. istnieje szansa, że ktoś będzie jeszcze na Ciebie patrzył jak na święty obrazek. może to przegapisz, może będzie to osoba, której zainteresowanie będzie Cię odrzucać.

Co do takiego związku z liceum, to jest cudowne jak trwa i fajne jak się to wspomni, ale jak przeanalizujesz, to zwykle jest straszna porażka. Milion błędów, wyŋórowane oczekiwania, częste dramy...
  • Odpowiedz
@diagnoza-przegryw: przecież te związki nie mają praktycznie nic z normalnej, dorosłej relacji dwóch dojrzałych ludzi.
A) nie poruchasz
B) nie spędzisz całego dnia na rozmowach bo mame na obiad woła
C) skończy się za miesiąc bo Maciek z 3c wysyła lepsze memy i właśnie do niej pisze
  • Odpowiedz
@Bananek2: Nie no nie ma co Opowi wmawiać że jeszcze ma szansę na coś takiego. Z wiekiem jednak przychodzi inne spojrzenie na świat i znika niewinność więc no pewne rzeczy są siłą rzeczy nierealne. Nie ma się oszukiwać.
  • Odpowiedz