Aktywne Wpisy
daeun +365
W tym wpisie wrzucamy wszystkie kobiece RED FLAGI dyskwalifikujące je jako potencjalne partnerki, matki czy małżonki. Ja zaczynam
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
qew12 +54
Psychiatra zalecił mi badanie testosteronu, gdyż powiedziałem, że nie mam libido i te badania zrobiłem.
I cóż wyszło NIEDOBÓR TESTOSTERONU dla jego its over (╯︵╰,)
#qewnakwadracie #przegryw #depresja
I cóż wyszło NIEDOBÓR TESTOSTERONU dla jego its over (╯︵╰,)
#qewnakwadracie #przegryw #depresja
#famemma
Budda kupuje co chwilę nowe wypasione auta jakby był nieślubnym synem Kulczyka.XDD
A widownia łyka te bzdury a jemu się wyświetlenia zgadzają. Wy macie rozum i odrobinę logiki?
On już powinien mieć 4 hale na te wszystkie fury co kupił.
Wy naprawdę myślicie, że to wszystko to jakiegoś małolata co jego tata menel umarł a brat #!$%@? na firmę fotowoltaiczna, tak?
@monsunz: @ery78 @Zly_On @darkhorse Ale jak to? To młodzieniaszek bez matury nie jest w stanie dorobić sobie sianka na infolinii, które pozwoli na założenie wypożyczalni aut, a potem zakup super carów? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mariusz "Jose" Olejnik - właściciel złomowiska w Pruszkowie, pomysłodawca galerii aut zrobionych ze złomu i multimilioner może być pewną wskazówką skąd
Ci co wiedzą jak kiedyś można było wyłudzać VAT to wiedzą że złomowiska to najlepszy temat do takich wałków.
Teraz już nie bo Ziobro ich zaorał.
@master4342: Setki tysięcy z wyświetleń, miliony z regularnie organizowanych loterii, a kto wie czy nie dochodzą do tego jakieś inne sposoby upłynniania pieniędzy ze skupu złomu ( ͡° ͜ʖ ͡°)