Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +580
Wiecie co jest najlepsze w wykopie? To, że w polskim internecie nie ma absolutnie żadnej lepszej alternatywy dla tego portalu, i bynajmniej nie jest to reklama xD
1) Facebook - największe w internecie skupisko chłopskiego rozumu, mariuszyzmu, foliarstwa, grażynizmu. Stare baby siedzą i komentują politykę i obrazki wygenerowane przez sztuczną inteligencję. Moderacji zero. Szkoda czasu tam w ogóle zaglądać w 2025.
2) Fora phpBB by Przemo - wszystkie umarły z wyjątkiem... Elektrody i Garsoniery
1) Facebook - największe w internecie skupisko chłopskiego rozumu, mariuszyzmu, foliarstwa, grażynizmu. Stare baby siedzą i komentują politykę i obrazki wygenerowane przez sztuczną inteligencję. Moderacji zero. Szkoda czasu tam w ogóle zaglądać w 2025.
2) Fora phpBB by Przemo - wszystkie umarły z wyjątkiem... Elektrody i Garsoniery
źródło: temp_file7496270024921333556
Pobierz
the_good_guy +514
Ostatnio miałem okazję rozmawiać z miłośnikami hałaśliwych motorów. No i mój szacunek do nich spadł poniżej 0 (wcześniej wynosił 0). Dowiedziałem się, że jeżdżą w stoperach do uszu, a kaski dobierają m.in. z uwzględnieniem tego, jak dobrze kask tłumi dźwięki. Czyli, rozumiecie, jeździ taki cymbał po mieście maszyną produkującą hałas o natężeniu ostrzału artyleryjskiego, bo to taki wspaniały dźwięk. Jednak sam się od tego dźwięku izoluje, za to skazuje na ten uciążliwy

Dodane tytuły:
+ Doktor Cha (2023) [2 odcinki] [+ napisy] link
+ Fanfik (2023) [+ audio, + napisy] link
+ McGregor Forever (2023) [4 odcinki] [+ audio, + napisy] link
+ Praca: Co robimy cały dzień (2023) [4 odcinki] [+ audio, + napisy] link
+ Szalone wesele 3 (2021) [+ audio, + napisy] link
+ Wierne przyjaciółki (2022) [+ audio, + napisy] link
Nowe odcinki:
+ Rhythm + Flow: Francja (2022) [4 odcinki] [+ napisy] link
Zaplanowano usunięcie:
- Azzurri: Droga Włochów na Wembley (2021) (2023-05-23) link
- Dziewczyna, którą nigdy nie byłam (2020) (2023-05-21) link
Usunięto:
- Live (2018) link
- Powrót do Christmas Creek (2018) link
https://upflix.pl/aktualnosci/fanfik-mcgregor-forever-oraz-inne-nowosci-w-netflix-polska-lista-6-dodanych-produkcji-i-pozostalych-zmian-w-ofercie-platformy-2023-05-17?utm_source=wykop.pl
#upflixnetflix <= tag do obserwowania/czarnolistowania
#netflix #netflixpl #upflix #mcgregor #fanfik
źródło: fanfik-mcgregor-forever-oraz-inne-nowosci-w-netflix-polska-lista-6-dodanych-produkcji-i-pozostalych-zmian-w-ofercie-platformy
Pobierz