Aktywne Wpisy

Jak oglądać youtube na telefonie tak żeby nie musieć oglądać tych chędożonych reklam co 3 minuty? (╯°□°)╯︵ ┻━┻ za darmo ofkors ( ͡º ͜ʖ͡º)

Moseva +17
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Speleo84 : ty już popuściłeś.
Obydwaj widzę odebraliście od rodziców staranne wychowanie - oni też się do was w taki sposób, tj. chamski i prymitywny, odnosili i teraz robicie to samo czy jak?
Nie sądzisz, że mamy większe problemy niż jakiś promil ludności Ukrainy sympatyzujący z SS czy UPA?
W Polsce też znajdziesz idiotów ze swastykami na plecach.
Co do wyciągania ręki po zasiłki to pewnie na ich miejscu byś tak nie robił nie?
Przecież prawdziwy Polak to nawet 500+ nie weźmie.
Co do tego, ze ukraincy i my powinni podjac kroki do zdelegalizowania bandery i zwiekszania swiadomosci ukraincow to sie zgadzam
@Xeardo: A ja mogę protestować przeciwko twojemu protestowi xD
Niby dlaczego? Niech Ukraińcy i ich rząd wiedzą, że nie godzimy się na gloryfikowanie bandytów - ani tych z ich strony, ani tych ze strony kacapstanu.
@Jimmybravo: Jakie pierdoły? Możesz uściślić? Pisanie prawdy to podstawa do tego by mordować ludzi? Grubo. Naprawdę grubo. Myślę, że powinieneś udać się do dobrego lekarza co leczy nogi bo na głowę jest już zdecydowanie za późno.
"EMERYTURY bioro" potem patrzysz w oficjalne dane 1170 osób z Ukrainy bierze dopłaty do emerytur i z roku na rok jest ich coraz mniej a biorą prawdopodobnie ci
@Xeardo: Nie rozpatrują, usunęli go z listy.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@ZapomnialWieprzJakProsiakiemByl: Co niby było obalane tysiące razy? Konkretnie!
Że niby kto? Sorry, ale nie śledzę wszystkich
Chłopie rezonujesz kacapka dezinformację w każdym akapicie, rojsa weszła do wojny zwlaczać banderyzm i nazizm na Ukrainie i ty o tym szczekasz tutaj.
To samo z emeryturami. Awantura od miesięcy, która istnieje tylko na tik toku. Kolportujesz bezmyślnie bzdury zamiast weryfikować
źródło: Screenshot 2023-05-15 at 13-57-54 Olena tłumaczy rodakom z Ukrainy jak w tydzień zostać polskim emerytem. Sprawdzamy czy to możliwe
Pobierz